Adiss123 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam , zakupiłem silnik z Passata b5 o oznaczeniu ADR 1.8 125 koni. Chce zrobic przekładke wszystko jest to samo , lecz martwi mnie ten biały czujnik koło krućca głowicy i nie wiem czy to będzie działać bo w poprzednim silniku o takim samym oznaczeniu go nie było. Chciałbym zapytac czy jezeli nie będę miał go podpietego to auto bedzie normalnie odpalac i chodzic ?? Nie będzie z tym problemu ?? Prosze o pomoc ,tutaj zdj : Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Adiss123
MM1311 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Z nowszego roku kupiłeś adr który ma już elektrohydrauliczny napinacz łańcucha. Czy będzie dobrze działać nie wiem.
MM1311 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 W dniu 6.04.2019 o 23:52, Adiss123 napisał: Witam , zakupiłem silnik z Passata b5 o oznaczeniu ADR 1.8 125 koni. Chce zrobic przekładke wszystko jest to samo , lecz martwi mnie ten biały czujnik koło krućca głowicy i nie wiem czy to będzie działać bo w poprzednim silniku o takim samym oznaczeniu go nie było. Chciałbym zapytac czy jezeli nie będę miał go podpietego to auto bedzie normalnie odpalac i chodzic ?? Nie będzie z tym problemu ?? Prosze o pomoc ,tutaj zdj : Jak tam się sprawy rozwinęły ?
Rekomendowane odpowiedzi