agut Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Witam. Dołożyłem wiązkę AMI w MMI 3G+ i włączyłem w zielonym menu w zakładce " diagnose", ale niestyty w opcji Media, Żródła nie wyświetla mi ikony AMI. Czy trzeba jeszcze w VCDS coś kodować ? jeśli tak , to proszę o podpowiedź gdzie ? Z góry dzięki za pomoc
agut Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Problem rozwiązany Miałem też AUX w podłokietniku . Mechanik mi wypinał zieloną kostkę i w to miejsce wsadził zieloną kostkę od AMI. W zielonym menu , diagnose, ami -wyłączyłem to wyjście AUX i ku mojej radości po restarcie, widnieje teraz w Media,Żródła AMI Z tego wynika, że albo AUX w podłokietniku albo AMI. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez agut Problem roziązany 1
Slowiktm Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Kolego dołożyłeś tylko wiązkę 8K0971086C i śmiga ?
tomi790 Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 W dniu 11.04.2019 o 13:36, agut napisał: Problem rozwiązany Miałem też AUX w podłokietniku . Mechanik mi wypinał zieloną kostkę i w to miejsce wsadził zieloną kostkę od AMI. W zielonym menu , diagnose, ami -wyłączyłem to wyjście AUX i ku mojej radości po restarcie, widnieje teraz w Media,Żródła AMI Z tego wynika, że albo AUX w podłokietniku albo AMI. Czyli z Twojego opisu wynika, że AUX w podlokietniku nie może działać jednocześnie z AMI w schowku, dobrze kojarzę opis? I żeby dołożyć AMI to wystarczy kupić przewód z zieloną wtyczką i wejsciem ala antenowym + adapter AMI w schowek? Przy kodowaniu należy właczyć AMI a wyłaczyć Aux?
Rekomendowane odpowiedzi