Opublikowano 24 Lutego 20233 l 18 godzin temu, adigo napisał(a): Zima bez sniegu więc obudziłem z zimowego snu. Też ostatnio wyjechałem swoim "latowozem" korzystając z suchej aury
Opublikowano 16 Września 20232 l Autor W dniu 29.08.2023 o 07:05, morelo napisał(a): A pozbywasz się starego zderzaka? Jak zrobie nowy to sie zastanowie, narazie nie sprzedaje.
Opublikowano 22 Września 20232 l Autor Jednak zmiana koncepcji, bedzie sline tylko inaczej wykonany. Edytowane 22 Września 20232 l przez adigo
Opublikowano 22 Września 20232 l I like it very much , what are these , its like are from S4 but i don't think so that s4 lower grill would fit on s line bumper , so it is custom made or what ? How about a hood grill , is it s4 without badge , OEM ? Car is beautiful , simple , clean look , it will look good forever . I wish you many happy kilometers with him .
Opublikowano 23 Września 20232 l Autor Grills are from s4 cabrio, no badge, lower have slightly different shape, so mine is with frame from a6 c5 and its quite good look. But there are factory lower grills which fits perfectly, look at pictures. Edytowane 23 Września 20232 l przez adigo
Opublikowano 15 Kwietnia 20242 l Autor Coś tam powoli działam z tematem cabrio ale robie to hobbystycznie w wolnej chwili bez pośpiechu. Edytowane 16 Kwietnia 20242 l przez adigo
Opublikowano 17 Kwietnia 20251 r Autor Poprzedni rok auto przestało w garażu w tym jest lepiej, olej filtry, uruchomienie, mycie i powrót na drogi już za mną. Na dniach naprawa drobnostek. Plan na odwiedzenie majóvwki w tym roku. Edytowane 17 Kwietnia 20251 r przez adigo
Opublikowano 21 Maja21 Maj Autor W 2026 podobnie jak w poprzednim roku cabrio jest użytkowane. Chyba będzie zmiana felg na VW Savannah r19 ale też zastanawiam się nad r20 z q7 bo mam je z adapterami(2 zdj AI). Zderzak narazie założony jest fabryczny.