jacam Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam przeczytałem wszystkie wątki dotyczące ,,atrapa, grill' . okazuje się, że do zwykłego zderzaka a4/b7 nie pasują atrapy s4, rs4, s line gdyż różnią się wymiarami. zatem wracam do tematu. chcę zmienić grill na szeroka kratkę - jakie różnice są w wielkościach, wymiarach ? a może ktoś wie jak zaadoptować taką atrapę typu s4, sline w seryjny, zwykły zderzak. z góry dziękuję, pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez jacam
MarcinL Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Wycinasz środek s4, spawasz i malujesz. Czy warto? Niszczyć atrapę s4 za 1000zl + zwykla, to już lepiej kupić coś chinskiego do zwykłego. Albo kup zderzak sline i po problemie.
Brown68 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Mi byłoby szkoda zniszczyć zderzak za 1000zł, ale jak kolega nie ma co robić z pieniędzmi to cóż..
Wieszcz667 Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 Rozwalić porządny zderzak za tyle kasy to przesada. Lepiej kupić od chińczyka i wtedy sobie ciąć go.
Rekomendowane odpowiedzi