1nt3l Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam. jak w temacie, regeneracja czy wymiana ? Obecnie jestem zagramanicą, nie jestem w stanie określić co "puściło" ale gdzieś z okolic ręcznego leje płyn, wymienione zostało wszystko a nadal skądś leje płyn, jak to mój ojciec powiedział gdzieś tam jest "sito" nie wiem czy zacisk już całkowicie zjadła sól czy co. Zaciski aluminiowe. Nie wiem czy DEV się jeszcze zajmuje regeneracją (widziałem na forum ), może ktoś inny byłby w stanie zobaczyć co się z tym dzieje i gdyby dało się uratować to bym mu je wysłał i zregenerował a jeśli nie, no to trudno. A z nowych, zamienników jakie polecacie? lub kupić po regeneracji ?
1nt3l Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dzięki Dev, ale już zakupiłem nowe .
Dev Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, 1nt3l napisał: Dzięki Dev, ale już zakupiłem nowe .
1nt3l Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2019 318zl , pewnie przeplacilem ale trudno . Trochę za długo czekałem na jakąkolwiek odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi