Bartello Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Witajcie. Posiadam a4 b5 1,8t AEB niestety z tym starym sterownikiem silnika ( na 5 kostek ) Mamy tu kogoś kto się bawi jeszcze jakies chipsy do takiej babci ? Najlepiej jak najbliżej łodzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Słyszałem, że daron się w to jeszcze bawi ale to w lubelskim koło Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartello Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 3 minuty temu, przem8 napisał: Słyszałem, że daron się w to jeszcze bawi ale to w lubelskim koło Lublina. Jakies namiary na tego kolege ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Widziałem w jakimś temacie ostatnio i o.. znalazłem ? Ostatni post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartello Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 11 minut temu, przem8 napisał: Widziałem w jakimś temacie ostatnio i o.. znalazłem ? Ostatni post Dzięki ;D będę po świętach się kontaktował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi