Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l Godzinę temu, Dev napisał: Gałka z du...y, zalatuje dyszlem z cygańskiego rydwanu... ? Ale każdy co innego lubi i ważne żeby wlaściciel był happy i dobrze mu w dłoni leżała ?
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l Gałka bardzo fajna i przede wszystkim oryginalna . Jest baaaardzo trudna do zdobycia . Mnie tylko raz udało się ją dostać . Dlatego szacun za pomysł w zakupie . Ale że Ty masz jeszcze takie beznadziejne stołki - w takiej laleczce .
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l 6 minut temu, mariusz36 napisał: Gałka bardzo fajna i przede wszystkim oryginalna . Jest baaaardzo trudna do zdobycia . Mnie tylko raz udało się ją dostać . Dlatego szacun za pomysł w zakupie . Ale że Ty masz jeszcze takie beznadziejne stołki - w takiej laleczce . Mariuszku w częściach używanych może trudna, ale w nowych ile sztuk potrzeba? ? ?
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l 12 minut temu, MaciekPL napisał: Mariuszku w częściach używanych może trudna, ale w nowych ile sztuk potrzeba? ? ? wolałbym przepić te pieniądze co trzeba za nia dac
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l 16 minut temu, MaciekPL napisał: Mariuszku w częściach używanych może trudna, ale w nowych ile sztuk potrzeba? Poważnie To nie wiedziałem . W częściach używanych trzy razy miałem mieć i za każdym razem ktoś mi po drodze zawinął . Możesz kosztorys podesłać na PW .
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l Autor 10 minut temu, Dev napisał: wolałbym przepić te pieniądze co trzeba za nia dac Prezent,wiec ani grosza nie dałem a ta gałka mi siada bardzo do wnętrza z dekorami 2h1,zestaw jest praktycznie przeszczepiony z a1 quattro które wyszło w 333 sztukach i tym bardziej mi to siada ze nie spotkałem sie na forum zeby ktoś miał taki, na zdjęciach ona nie wyglada typowo a w rzeczywistości jest pikna i dobrze leży w łapie Gusta gusciki Panowie 31 minut temu, mariusz36 napisał: Gałka bardzo fajna i przede wszystkim oryginalna . Jest baaaardzo trudna do zdobycia . Mnie tylko raz udało się ją dostać . Dlatego szacun za pomysł w zakupie . Ale że Ty masz jeszcze takie beznadziejne stołki - w takiej laleczce . stołki juz coś widać na horyzoncie o ile @MaciekPL ogarnie za dobra kaske Panie Mariuszu macie jedne ładne stołki ale kasy w ciul i niestety gołe ;(
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l 5 minut temu, mariusz36 napisał: Poważnie To nie wiedziałem . W częściach używanych trzy razy miałem mieć i za każdym razem ktoś mi po drodze zawinął . Możesz kosztorys podesłać na PW . wrzuc sobie nr: 8V0 863 278 G w wyszukiwarke Edytowane 12 Kwietnia 20206 l przez Dev
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l Autor 1 minutę temu, mariusz36 napisał: Poważnie To nie wiedziałem . W częściach używanych trzy razy miałem mieć i za każdym razem ktoś mi po drodze zawinął . Możesz kosztorys podesłać na PW . Są dostępne było 5 sztuk przy zamówieniu,1240zl jakos normalnie kosztuje ale cos ugrało sie rabatu
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l Autor Teraz, Dev napisał: jest tego od zayeb...nia jak widze na stanie w DE Sensej mowię na polskim portalu aukcyjnym tyle było,to ze maja w De to normalna sprawa dajesz numer w Aso i ściagają to żaden exclusive hebel bedzie trzeba ładne jakies za niedługo również min 356mm bo 345 bez sensu wrzucać,jak można z 320 zrobić swap na 345
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l 9 minut temu, Leszczonka napisał: Sensej mowię na polskim portalu aukcyjnym tyle było,to ze maja w De to normalna sprawa dajesz numer w Aso i ściagają to żaden exclusive hebel bedzie trzeba ładne jakies za niedługo również min 356mm bo 345 bez sensu wrzucać,jak można z 320 zrobić swap na 345 z 320 na 345 to nie jest tak żle, ale trzeba pamietac o 330 na tył 356 to już inna liga Edytowane 12 Kwietnia 20206 l przez Dev
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l 2 minuty temu, Leszczonka napisał: stołki juz coś widać na horyzoncie o ile @MaciekPL ogarnie za dobra kaske Panie Mariuszu macie jedne ładne stołki ale kasy w ciul i niestety gołe ;( He he , nie o swoich myślałem , te są już podobno zamówione . Przecież cena dla Ciebie zawsze jest robiona dobra - nooo tylko za wyjątkiem lotki
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l Autor 1 minutę temu, Dev napisał: z 320 na 345 to nie jest tak żle, ale trzeba pamietac o 330 na tył 356 to już inna liga Tył wiadomo ze 330. Przod z c7 by siadł a najlepiej Akebono..
Opublikowano 12 Kwietnia 20206 l 6 minut temu, Leszczonka napisał: Tył wiadomo ze 330. Przod z c7 by siadł a najlepiej Akebono.. Jak kto woli
Opublikowano 29 Kwietnia 20206 l Autor Ostatnio Tfsi jak sobie chwaliłem zaczęło mi świrować strasznie,pierwszy błąd aktuator od turbiny,okazało się że był zle wyregulowany wiec 1000zl w kieszeni został,błąd rozwiązany drugi błąd szarpania przy startowaniu,wypadanie zapłonu świrowanie start stop itp Wiec udało się kupić odme nówkę sztukę z ostatniego roku produkcji za 113zl a w aso śpiewali od 330 do 450... błąd został niestety... wymiana na nowy czujnik wałka rozrządu... pare groszy za ori ale błąd jest dalej i auto świruje Znalazł temat Szwagier tu na forum kolega miał ten sam błąd i te dolegliwości,gadam trzeba te elektromagnesy wymienić więc szybka wyprawa do chłopaków z _auditeile_ dobra cena za graty!!! Polecam Panówwrzucone i cale szczęście auto gada jak nowe Usunięcie błędów przez niezawodnego Krisa tu z forum i wszystko bangla Teraz jeszcze dla spokoju rozrząd zrobic i może te 300 plus zrobie ale coraz bardziej sie rozmyślam bo da sie tą seria wyprzedzić :)) Naprawa wyszła niecałe 600 ziko a w warsztacie napewno by dobra sumę skroili,wiec jak komuś szarpie tfsi to żadne przeguby jak czytałem gdzie nie gdzie tylko te elektromagnesy wałków Z piękniejszy rzeczy możliwe ze stołki zawitają do środka konkretne
Opublikowano 13 Maja 20206 l Haha w końcu z allegro zniknęły dorob grzanie d*py i air bagi i będzie spoczko
Opublikowano 13 Maja 20206 l Autor 19 minut temu, Gibons napisał: Jeszcze nie na aucie? stołki fajne Jeszcze kilka rzeczy muszę skompletować i wtedy wrzucę:) 7 minut temu, MaciekPL napisał: Haha w końcu z allegro zniknęły dorob grzanie d*py i air bagi i będzie spoczko d*p grzanych nie trzeba na zimę inne auto mam wiec tym bardziej czarna zimuje w garażu,bagi nie problem wrzucić,stołki stan igła??♂️