Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2.0 Tfsi Quattro Avant Competition Plus, Eibach Sportline + Koni SRT , Dekory Edelstahl 2h1, MGmotorsport, 1 of 333, Fotele RS4, Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod co podlaczasz listwy?

Edytowane przez Hubertus01
A już doczytałem że pod qq1. Masz jakieś foto?

Opublikowano
21 minut temu, Hubertus01 napisał:

Pod co podlaczasz listwy?

To chyba będzie dla mnie robota:)

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Kris0112 napisał:

To chyba będzie dla mnie robota:)

Dokładnie ten Pan mi to podłącza pod qq1 w drzwiach i zapalają się po otworzeniu drzwi dopiero :) będziemy podłączać jak qq1 skompletuje i resztę gratów oświetleniowych :))

Opublikowano
15 godzin temu, Leszczonka napisał:

Dokładnie ten Pan mi to podłącza pod qq1 w drzwiach i zapalają się po otworzeniu drzwi dopiero :) będziemy podłączać jak qq1 skompletuje i resztę gratów oświetleniowych :))

Ogarniemy!

Opublikowano
  • Autor

Pany opony musze wymienić i interesują mnie te same co mam czyli continental contisport 5 lub sportcontact 6 różnica prawie 7 stówek a warto dołożyć do 6?tylko 245/35/19 mnie interesuje, Które byście wybrali z tych 3?

Opony z runflatem odpadają stanowczo :)

daje fotki z porównywarki oponeo. Może ktoś ma dostęp do nowych Conti z 19 rocznika gdzieś taniej?

AA49A418-3DD7-4A0B-A81A-F481B06F7FD1.jpeg

E55722A0-C093-4CBE-9AEB-2BC07EA92F83.png

Edytowane przez Leszczonka

Opublikowano
  • Autor

Opony zamówione i koncowki wydechu nowe wleca :) nie bedzie to napewno Ulter 100:whistling:

Opublikowano

Słuszny wybór ?

Opublikowano

Mam u siebie sportcontakt 6 w takim właśnie rozmiarze jak chciałeś kupić i są mega. Trzymają dobrze w każdych warunkach więc jak je wybrałeś to będziesz zadowolony.

Opublikowano
  • Autor
18 godzin temu, Zyklone napisał:

Mam u siebie sportcontakt 6 w takim właśnie rozmiarze jak chciałeś kupić i są mega. Trzymają dobrze w każdych warunkach więc jak je wybrałeś to będziesz zadowolony.

Właśnie jutro zawitają 6 do mnie :) mam nadzieje ze bedzie tak samo dobra oponą jak 5p, powiedz mi ile ładujesz atmosfer do nich?

Opublikowano

Teraz glowy nie dam ale jakoś 2.5 przód i 2.2 tył na zawieszeniu 1BE i póki co nie zauważyłem żeby było coś nie tak. Prowadzenie pewne i stabilne nawet przy dużej prędkości i nierównej drodze.

Opublikowano
  • Autor

Opony już są :) teraz felgi do lakierni proszkowej muszę zawieźć bo jednak po 4 latach maja odprysków trochę... 

wrzucę po malowaniu odrazu jadę na geometrię ustawić zawias bo auto cały czas stało praktycznie od zmiany sprężyn i konieczny mus to jest :) 

AC8F1199-1778-4374-9C68-B98311A9BE6C.jpeg

A0C1D13E-CA6A-4A9A-A906-6B5D57E13BB1.jpeg

Opublikowano

245/35 na jaką felgę 9J ? 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 28.01.2020 o 11:11, michu10 napisał:

245/35 na jaką felgę 9J ? 

Kola zrzucone i są tak 8,5J a ET 35, felgi były brane z Dawmaca 4 lata temu jakoś  bo kilka osób pytało :) 

myśle ze 245/35 siądzie piknie na te felgi :) 

Opublikowano

no bedzie idealnie , bez jakis tam naciagów  , ja kupiłem letnie koła to przód 8.5J i opona 235/35 tył 9.5J 255/35 , i dla mnie jest idealnie , wyrosłem z naciągów już , kiedyś miałem na 7.5J 165/40R16  a na tyle 9J i 195/40 :P:P:P

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, karolek_ust napisał:

no bedzie idealnie , bez jakis tam naciagów  , ja kupiłem letnie koła to przód 8.5J i opona 235/35 tył 9.5J 255/35 , i dla mnie jest idealnie , wyrosłem z naciągów już , kiedyś miałem na 7.5J 165/40R16  a na tyle 9J i 195/40 :P:P:P

Zrzucone opony i przymierzałem do tych contisport 5p co miałem 255/35, zdziwiłem się bo sport contac 6 xl

245/35 jest szersze o jakieś 1,5cm do 2cm max i kurde pomierzyłem parametry wszystkie opon.

Boje się że bedą szersze niż stare 255...

Ale też opony były z 2015r jak kupiłem wtedy koła,więc myśle że sie ubily i ułożyły już odpowiednio ?

Po nacisku nowej opony  na bok myśle ze sie ułoży, jak nie to zwracam i 235 trzeba hehe

Opublikowano
  • Autor

Coś się dzieje :))

EF74212B-262C-44DE-A681-74832FFFADBC.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, Leszczonka napisał:

Coś się dzieje :))

EF74212B-262C-44DE-A681-74832FFFADBC.jpeg

pokaż ten wydeszek :D

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, karolek_ust napisał:

pokaż ten wydeszek :D

Akurat tutaj wygrałem aukcje na WOŚP od MG samych końcówek, zrobili na zamowienie jakie chciałem a cała kasa poszła na WOŚP, jestem zadowolony z nich,dziś już sa na aucie i siedzą kozacko i są na obejmy wiec mogę je ustawiać jak chce.

Wydech będę brał najprawdopodobniej od nich bez downpipa ze sportowym katem bo koszt samego takiego to 2k, zwykły mi starczy a przegląd nie problem hehe,wydech wyjdzie około 4 k wiec jeszcze to jest do przełknięcia :) 

Narazie stopuje z modami bo dziś poszły felgi do lakierni proszkowej,nowe opony leżą,końcówki założone a kasy trochę poszło a jeszcze jeden emblemat z Niemiec idzie do kiery :doh:

Następne mody co są w kolejności to intercooler,downpipe,wydech,strojenie a co za tym idzie to hamulce....

10 k mi na to potrzeba jak nic :eusathink:

a gdzie tam fotele recaro i lotka RS”a haha 

następne auto kupuje już full jedynie co można zmienić to felga sprężyny i dekory nic więcej hehe

Kilka fotek tych luf Ofkors fi100 

Bedzie ładna pogoda zrobie jak leży to na aucie :)

B569BB31-2177-45DB-A4BF-4926CF80ED54.jpeg

F1D8FE9E-B358-4500-A735-534101B21532.jpeg

493A3A6C-83E9-4D19-8677-E85995E4199D.jpeg

90AFE754-7F5B-4A87-8786-8DD4D02691E3.jpeg

Opublikowano

uuuu adne te końcóweczki.... :wub:

Opublikowano

Fajne to. :D Czekam na foty jak się prezentują na aucie.