Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2.0 Tfsi Quattro Avant Competition Plus, Eibach Sportline + Koni SRT , Dekory Edelstahl 2h1, MGmotorsport, 1 of 333, Fotele RS4, Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, gagat3k napisał:

Fabrycznie drugi jest przelotowy, większy sens jest w zostawieniu drugiego, a wywalic jedynie ten pierwszy. @Leszczonkanie ma kata i to tutaj psuje  :)

To jak nie ma kata to wszystko jasne.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, gagat3k napisał:

Fabrycznie drugi jest przelotowy, większy sens jest w zostawieniu drugiego, a wywalic jedynie ten pierwszy. @Leszczonkanie ma kata i to tutaj psuje  :)

Dokładnie,raczej wrócę do serii i wrzucę tą pierwsza puchę,darło się dopiero przy koło 3tyś tak jak powinno,a tak to delikatny pomruk,nie ma co się oszukiwać z 2.0 jakiegoś extra dźwięku się nie uzyska, wystroić zostanie,heble lotka i odkładać na 5 cylindrów jakieś ?

Opublikowano

nie no da się wydobyć z 2.0 tfsi fajny dźwięk tylko trzeba to zrobić z głową bo łatwo przegiąć i jest lipa

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, marcin_o23 napisał:

nie no da się wydobyć z 2.0 tfsi fajny dźwięk tylko trzeba to zrobić z głową bo łatwo przegiąć i jest lipa

jak by był jeszcze automat to bym raczej się bawił w to,tak raczej odpuszczam 

Opublikowano

masz racje, przy dag ma to sens ale..., robienie tego na pałkę z pojedynczych elementów jest słabe, najlepiej zrobić całość gdzieś gdzie mają pojęcie o tym, trzeba poszukać firm, które robią fajne wydechy ale ... nie za miliony

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, marcin_o23 napisał:

masz racje, przy dag ma to sens ale..., robienie tego na pałkę z pojedynczych elementów jest słabe, najlepiej zrobić całość gdzieś gdzie mają pojęcie o tym, trzeba poszukać firm, które robią fajne wydechy ale ... nie za miliony

Dokładnie tak jak mówisz,temu tylko zostawiam dp bo było z nim ok i bez wsi :) człowiek uczy się całe życie :D gdzieś coś wyczytał itp itd,spróbowałem przekonałem się,dobrze ze koszta groszowe więc nie boli ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wpadł ori nowy pojemnik do bagażnika od Panów z _auditeile_  :hi: Ktoś potrzebuje to pisać do @marcin_o23lub  @mariusz36 ?

Dla mnie naprawdę przydatna sprawa i nie będę sie wkurzał że co chwile trzeba bagażnik odkurzać... Weźmie sie szmatkę przetrze pojemnik i z głowy :a4fan:

28C31247-75A7-4230-A24B-314763FFE532.jpeg

C3D1398F-1171-47ED-8544-86296F5F1B2E.jpeg

764831BD-67F4-43BA-AFF4-C2460F5AB814.jpeg

BFB1259A-EF7E-43AA-9A91-A8D7BCF562C7.jpeg

Opublikowano

W aucie porządek musi być :wub: . A w twoim środeczek petarda, do tego zawsze czyściutko :thumbup1:

Opublikowano

Spoko, ja bym to zostawił w tej foli :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, 07_yeti napisał:

Spoko, ja bym to zostawił w tej foli :decayed:

Narazie jest w foli haha,niby głupie ale nawet myć nie będzie trzeba,Auto do przewozu zimnioków ??

Godzinę temu, marcin_o23 napisał:

W aucie porządek musi być :wub: . A w twoim środeczek petarda, do tego zawsze czyściutko :thumbup1:

Porządek musi być:thumbup1:

Opublikowano

No patrz, a ja dostałem bez folii ...:eusathink:

@marcin_o23 :eusathink:

Opublikowano

@Leszczonka dywaniki zamontowane ? :kox:

Opublikowano
7 godzin temu, KoJ@K napisał:

No patrz, a ja dostałem bez folii ...:eusathink:

@marcin_o23 :eusathink:

:grin:

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, KoJ@K napisał:

@Leszczonka dywaniki zamontowane ? :kox:

Taaa wrzucone,wymyte narzucony preparat do gumy i legancko siedzą :D

Opublikowano

Mam w 1.8 tfsi dp od baq garage

dzwięk na + i mocy doszło 20km oraz 30nm , ogólnie polecam  w każdej turbo benzynie jaką będe miał tak zrobie

Opublikowano
1 godzinę temu, mati123307 napisał:

dzwięk na + i mocy doszło 20km oraz 30nm , ogólnie polecam  w każdej turbo benzynie jaką będe miał tak zrobie

Hamowane przed i po założeniu DP i bez programu 20hp 30nm doszło?

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, mati123307 napisał:

Ja dopiero Obczaje na wiosnę ile wypluje,wróciłem do serii z wydechem bo wyrzuciłem pierwszy tłumik za katem,głośno fest i dźwięk daremny był... seria + dp naprawdę przyjemnie a jak sie da buta powyżej 3 tyś obrotów to fajnie gada :) 

Opublikowano
8 godzin temu, Leszczonka napisał:

Ja dopiero Obczaje na wiosnę ile wypluje,wróciłem do serii z wydechem bo wyrzuciłem pierwszy tłumik za katem,głośno fest i dźwięk daremny był... seria + dp naprawdę przyjemnie a jak sie da buta powyżej 3 tyś obrotów to fajnie gada

Lepiej trochę siana odłożyć i dać to zrobić profesjonalistom. Nie są to aż tak duże pieniądze a efekt najlepszy możliwy. Ze swojej strony kolejny raz polecam MG. Naprawdę warto.

Opublikowano

....

Edytowane przez mati123307

Opublikowano
  • Autor

Dobry:rolleyes: 

dorezany przełącznik airbag off wleciał i gumowe ori dywaniki,Moje pierwsze quattro i w ten warun jest naprawdę mega dobrze,nigdy więcej ośki :glupek2:

Pytanie Pany opłaca sie dołożyć AHA? Pompa mi kodowanie przyjęła i po oznaczeniach jest kompatybilna bo jest 1AT,wiec czy jest sens dorzucić sobie to do manuala ? Myśle też o tempomacie na traski :)

86E0BA2C-ED8A-4C41-BA42-325C0A0A2848.jpeg

4E630C9E-1BE0-403A-B5CF-400833BB7990.jpeg

695BDBC6-C817-4271-86EB-CEEB203E7E2A.jpeg

7FCAED0F-CE91-4F3E-A283-7F0716847F96.jpeg