Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2.0 Tfsi Quattro Avant Competition Plus, Eibach Sportline + Koni SRT , Dekory Edelstahl 2h1, MGmotorsport, 1 of 333, Fotele RS4, Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Dev napisał:

Gałka z du...y, zalatuje dyszlem z cygańskiego rydwanu... 

?

Ale każdy co innego lubi i ważne żeby wlaściciel był happy i dobrze mu w dłoni leżała ?

Opublikowano

moze ja juz za stary jestem...

Opublikowano

Gałka bardzo fajna i przede wszystkim oryginalna :thumbup1: . Jest baaaardzo trudna do zdobycia . Mnie tylko raz udało się ją dostać :kwasny: . Dlatego szacun za pomysł w zakupie .

Ale że Ty masz jeszcze takie beznadziejne stołki :eusathink:- w takiej laleczce  :D .

Opublikowano
6 minut temu, mariusz36 napisał:

Gałka bardzo fajna i przede wszystkim oryginalna :thumbup1: . Jest baaaardzo trudna do zdobycia . Mnie tylko raz udało się ją dostać :kwasny: . Dlatego szacun za pomysł w zakupie .

Ale że Ty masz jeszcze takie beznadziejne stołki :eusathink:- w takiej laleczce  :D .

Mariuszku w częściach używanych może trudna, ale w nowych ile sztuk potrzeba? ? ? 

Opublikowano
12 minut temu, MaciekPL napisał:

Mariuszku w częściach używanych może trudna, ale w nowych ile sztuk potrzeba? ? ? 

wolałbym przepić te pieniądze co trzeba za nia dac :D

Opublikowano
16 minut temu, MaciekPL napisał:

Mariuszku w częściach używanych może trudna, ale w nowych ile sztuk potrzeba?

Poważnie :eusathink: To nie wiedziałem . W częściach używanych trzy razy miałem mieć i za każdym razem ktoś mi po drodze zawinął :D . Możesz kosztorys podesłać na PW :wink: .

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Dev napisał:

wolałbym przepić te pieniądze co trzeba za nia dac :D

Prezent,wiec ani grosza nie dałem a ta gałka mi siada bardzo do wnętrza z dekorami 2h1,zestaw jest praktycznie przeszczepiony z a1 quattro które wyszło w 333 sztukach i tym bardziej mi to siada ze nie spotkałem sie na forum zeby ktoś miał taki, na zdjęciach ona nie wyglada typowo a w rzeczywistości jest pikna i dobrze leży w łapie :)  Gusta gusciki Panowie :) 

31 minut temu, mariusz36 napisał:

stołki juz coś widać na horyzoncie o ile @MaciekPL ogarnie za dobra kaske :) 

Panie Mariuszu macie jedne ładne stołki ale kasy w ciul i niestety gołe ;(

Opublikowano
5 minut temu, mariusz36 napisał:

Poważnie :eusathink: To nie wiedziałem . W częściach używanych trzy razy miałem mieć i za każdym razem ktoś mi po drodze zawinął :D . Możesz kosztorys podesłać na PW :wink: .

wrzuc sobie nr: 8V0 863 278 G w wyszukiwarke :decayed:

Edytowane przez Dev

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, mariusz36 napisał:

Są dostępne było 5 sztuk przy zamówieniu,1240zl jakos normalnie kosztuje ale cos ugrało sie rabatu :) 

Opublikowano

jest tego od zayeb...nia jak widze na stanie w DE

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Dev napisał:

jest tego od zayeb...nia jak widze na stanie w DE

Sensej mowię na polskim portalu aukcyjnym tyle było,to ze maja w De to normalna sprawa :) dajesz numer w Aso i ściagają to żaden exclusive :)  hebel bedzie trzeba ładne jakies za niedługo również min 356mm bo 345 bez sensu wrzucać,jak można z 320 zrobić swap na 345:wallbash: 

Opublikowano
9 minut temu, Leszczonka napisał:

Sensej mowię na polskim portalu aukcyjnym tyle było,to ze maja w De to normalna sprawa :) dajesz numer w Aso i ściagają to żaden exclusive :)  hebel bedzie trzeba ładne jakies za niedługo również min 356mm bo 345 bez sensu wrzucać,jak można z 320 zrobić swap na 345:wallbash: 

z 320 na 345 to nie jest tak żle, ale trzeba pamietac o 330 na tył

356 to już inna liga

Edytowane przez Dev

Opublikowano
2 minuty temu, Leszczonka napisał:

stołki juz coś widać na horyzoncie o ile @MaciekPL ogarnie za dobra kaske :) 

Panie Mariuszu macie jedne ładne stołki ale kasy w ciul i niestety gołe ;(

He he , nie o swoich myślałem :D , te są już podobno zamówione . Przecież cena dla Ciebie zawsze jest robiona dobra :friends: -  nooo tylko za wyjątkiem lotki :stop: :D

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Dev napisał:

z 320 na 345 to nie jest tak żle, ale trzeba pamietac o 330 na tył

356 to już inna liga

Tył wiadomo ze 330. Przod z c7 by siadł a najlepiej Akebono..

Opublikowano
6 minut temu, Leszczonka napisał:

Tył wiadomo ze 330. Przod z c7 by siadł a najlepiej Akebono..

Jak kto woli

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ostatnio Tfsi jak sobie chwaliłem zaczęło mi świrować strasznie,pierwszy błąd aktuator od turbiny,okazało się że był zle wyregulowany wiec 1000zl w kieszeni został,błąd rozwiązany :banan:

drugi błąd szarpania przy startowaniu,wypadanie zapłonu świrowanie start stop itp 

Wiec udało się kupić odme nówkę sztukę z ostatniego roku produkcji za 113zl a w aso śpiewali od 330 do 450...

błąd został niestety...

wymiana na nowy czujnik wałka rozrządu... pare groszy za ori ale błąd jest dalej i auto świruje

Znalazł temat Szwagier tu na forum kolega miał ten sam błąd i te dolegliwości,gadam trzeba te elektromagnesy wymienić więc szybka wyprawa do chłopaków z _auditeile_ dobra cena za graty!!! Polecam Panów:thumbup1:wrzucone i cale szczęście auto gada jak nowe :)

Usunięcie błędów przez niezawodnego Krisa tu z forum i wszystko bangla 

Teraz jeszcze dla spokoju rozrząd zrobic i może te 300 plus zrobie ale coraz bardziej sie rozmyślam bo da sie tą seria wyprzedzić :))

Naprawa wyszła niecałe 600 ziko a w warsztacie napewno by dobra sumę skroili,wiec jak komuś szarpie tfsi to żadne przeguby jak czytałem gdzie nie gdzie tylko te elektromagnesy wałków 

Z piękniejszy rzeczy możliwe ze stołki zawitają do środka konkretne :dancing:

35326BB8-F246-410C-A98A-66304FD7BC3D.jpeg

3BB0EE05-6009-4E8A-A34B-F5DDF8EA5F5A.jpeg

7EEB3785-20F7-421A-9043-A4C735438749.jpeg

8FC1E4D2-4EAF-46B4-9620-2A94D2876341.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Recaro hmmmmmm:eusathink::dancing:

6FA304AF-FF0B-42B6-8BBE-6A89B37ADA5E.jpeg

A9F39212-6E6A-4E97-85EA-1F14640C1327.jpeg

Opublikowano

Jeszcze nie na aucie? :) stołki fajne 

Opublikowano

Haha w końcu z allegro zniknęły :D dorob grzanie d*py i air bagi i będzie spoczko :naughty:

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, Gibons napisał:

Jeszcze nie na aucie? :) stołki fajne 

Jeszcze kilka rzeczy muszę skompletować i wtedy wrzucę:)

7 minut temu, MaciekPL napisał:

Haha w końcu z allegro zniknęły :D dorob grzanie d*py i air bagi i będzie spoczko :naughty:

d*p grzanych nie trzeba na zimę inne auto mam wiec tym bardziej czarna zimuje w garażu,bagi nie problem wrzucić,stołki stan igła??‍♂️