Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2.0 Tfsi Quattro Avant Competition Plus, Eibach Sportline + Koni SRT , Dekory Edelstahl 2h1, MGmotorsport, 1 of 333, Fotele RS4, Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, Leszczonka napisał:

znaleźć daily w Quattro również :) 

Audi A4 B8 nie nadaje się na daily ? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, granatowy napisał:

Audi A4 B8 nie nadaje się na daily ? :eusathink:

Nadaje sie tylko na sportline u mnie w mieście każdy próg zwalniający to porażka i przyciera,zaczyna brakować samochodu gdzie nie patrzy się na każdy próg dziure itp,na codzień potrzebuje auta również z hakiem i większym bagażnikiem niż w b8 do przewozu rożnych pasci,a lubię mieć zadbane,czyściutkie auto i tyle,każdy podchodzi do tematu inaczej ✌️

Opublikowano
4 godziny temu, Leszczonka napisał:

Nadaje sie tylko na sportline u mnie w mieście każdy próg zwalniający to porażka i przyciera,zaczyna brakować samochodu gdzie nie patrzy się na każdy próg dziure itp,na codzień potrzebuje auta również z hakiem i większym bagażnikiem niż w b8 do przewozu rożnych pasci,a lubię mieć zadbane,czyściutkie auto i tyle,każdy podchodzi do tematu inaczej ✌️

Zmień miejsce zamieszkania:decayed: Kilka lat temu  też ciężko się jeździło w okolicach Warszawy na maks skręconym zawieszeniu. Teraz można na prawdę nisko posadzić auto:kox:

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, Wandej napisał:

Zmień miejsce zamieszkania:decayed: Kilka lat temu  też ciężko się jeździło w okolicach Warszawy na maks skręconym zawieszeniu. Teraz można na prawdę nisko posadzić auto:kox:

Przy kominie drogi git Ino wyjedzie sie w centrum? trzeba allroada jakiego ??‍?

Opublikowano
W dniu 5.01.2022 o 22:26, Leszczonka napisał:

Dlatego do wozu bojowego B6 dejly wrzucam gwint :dance:

Opublikowano
  • Autor

Trzeba sworzeń wymienić to oczywiście w rękawiczkach z ASO ? znajomy podesłał to czemu nie a gekona wrzucimy gdzieś może pod maskę lub gdzieś na ścianę w garażu ✌️

9C75660F-3973-46D6-99FF-5D6BFFDF3C07.jpeg

Edytowane przez Leszczonka

Opublikowano

No tak to robota pójdzie od razu i będzie precyzyjnie wykonana 

Opublikowano

To już pełna profeska?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam?
Wymiana sworznia dolnego nic nie dała bo seryjny nie był w złym stanie,więc rozkręcanie zawieszenia całego i wyszło ze jeden górny sworzeń wybity wiec wpadł ori wahacz trw bo takie sa na samochodzie z gumami lmn,Góra już odbębniona,dół wszystkie nowe gumy lemforder plus dwa nowe sworznie i nastała cisza ??

Teraz koła 19 wrzucić i lecimy na zbieżność! Ps.robota w takich rękawiczkach to aso jak nic ?

Czekam na wiosnę trzeba nagar,rozrząd zrobic i stroić dziada plus te pasy wysłać :D

9C82B7DC-DBF9-4129-A0B3-E13C05D1185D.jpeg

Opublikowano

No żeby nie te rękawice to byś nie podołał temu

Opublikowano

Panie klasa bósemka i to z okolicy :hi:a w tych rękawiczkach chyba same się robi haha

Opublikowano

Na pewno robił bez rękawic bo szkoda ubrudzić, fajowe :decayed:

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, dawid7737 napisał:

Panie klasa bósemka i to z okolicy :hi:a w tych rękawiczkach chyba same się robi haha

A zgadza sie ze z okolicy ?

7 godzin temu, BartoszSoldier napisał:

Na pewno robił bez rękawic bo szkoda ubrudzić, fajowe :decayed:

Rozgryzłeś haha,zawiecha skończona teraz na geo jechać i wrzucać letnie :) było roboty nie ma co tamto ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

:bry:Geometria ustawiona już dawno i śmiga jak po sznurku,ale za to wpadły nowe prosto z ASO NIEMCÓW ZAKUPIONE W POLSCE OD @marcin_o23 NIE z USA pomimo ze są tak grube jak tamci mieszkańcy,Dywaniki akcesoryjne,w sam raz wyprać środek pasy wrzucić i ten dywan w sam raz bedzie :dance2::pali:

ps. Jak by ktoś miał graty pod side assist to chętnie kupie,obudowy lusterek same z lampkami,Ew całe lusterka tylko w dobrej kasie,radary do zderzaka i wiazke zderzaka, oczywiście polift musi być bo sie różnią radary i wiązka, kupie osłonę banga pod side Ew mogę sie zamienić zwykła banga pod wycięcie side banga

pozdro i wesołych :hi:

4E7AB495-5B45-4670-A709-87C81DA82331.jpeg

F27D0A6A-4076-4C19-861A-508BF0254D65.jpeg

035A9CBD-B63D-44E4-975A-52F8C0F5B789.jpeg

AB15C15D-3F57-4BA2-BE25-4647803AD58C.jpeg

Opublikowano

Auto naprawdę dopieszczone :thumbup1:  , a i plany zacne . Jak to mówi słynny Sławomir - czuć pieniądz :D

Osłonę B&O to można zapytać w ASO , jak robiłem u siebie to właśnie tam kupowałem . Ciężko było dostać używkę . 

Opublikowano

Jak co wala mi się gdzieś w garażu taka blenda, wygląda jak nówka.

Po świętach wrócę do domu to mogę na nią zerknąć.

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, mariusz36 napisał:

Auto naprawdę dopieszczone :thumbup1:  , a i plany zacne . Jak to mówi słynny Sławomir - czuć pieniądz :D

Osłonę B&O to można zapytać w ASO , jak robiłem u siebie to właśnie tam kupowałem . Ciężko było dostać używkę . 

Używkę znalazłem,ale jak ktoś ma na forum to jeszcze lepiej,cieszę ze sie podoba Panie Mariuszu 

4 godziny temu, wolwerin napisał:

Jak co wala mi się gdzieś w garażu taka blenda, wygląda jak nówka.

Po świętach wrócę do domu to mogę na nią zerknąć.

Oo super,po świętach napisze 

Opublikowano

nie trzeba świrować pawiana żeby mieć ori akcesoria AUDI :D, dzięki za odwiedziny, auto jak zwykle pierwsza klasa :thumbup1: 

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.04.2022 o 10:22, marcin_o23 napisał:

nie trzeba świrować pawiana żeby mieć oni akcesoria AUDI :D, dzięki za odwiedziny, auto jak zwykle pierwsza klasa :thumbup1: 

Jeszcze nie raz odwiedzę? Graty jak zawsze pierwsza klasa nowe a jak używka to jak nowa wiec każdemu polecam ?

Wesołych Panowie i Zdrówka!?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Noooo motywacja po roku i wysłałem ? trzeba iść składać grata ?

D3ECCF40-4903-4A3A-8C47-A562597A727D.jpeg