grzes791 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Panowie i panie bardzo prosze o pilne porady lub sugestie co to moze byc a więc tak jak w temacie dziwne sutki dochodzą z okolicy pierwszego tłoka przynajmniej tak słychać wykluczny został alternator pompa wspomagania klimy oraz wszystkie napinacze i puki co to mi brak pomysłu cobto moze byc dołączam filmik z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc
przem8 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Pasek rozrządu tak hałasuje. Zmieniany był niedawno rozrząd na zestaw ina?
grzes791 Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Rozrząd ina był robiony jakieś pół roku temu może krucej Myślisz że pasek robi taki metaliczny hałas ???
przem8 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Ja słyszę tylko miauczenie od tego paska, nic metalicznego.
grzes791 Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Kurcze no nie wiem jak to inaczej nagrać dla mnie ewidentnie słychać tluczenie
stanek90 Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Słychać tłuczenie,zdejmowales pasek osprzetu ? Edytowane 4 Maja 2019 przez stanek90
przem8 Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 Masz lpg więc może tak roznosi się dźwięk od pracujących wtryskiwaczy gazowych. Wyłącz gaz i sprawdź, może akurat.
grzes791 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Opublikowano 4 Maja 2019 Tak jak pisałem wcześniej to co jest na pasku od osprzętu jest sprawdzone i to nie to, co do gazu też było to sprawdzane i też niestety to nie to ???
Rekomendowane odpowiedzi