Ninja92 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Witam zakładam nowy temat bo mam problem z elektryką w moim Audi A4 B7 . Konkretnie przestały mi nagle działać elektryczne szyby przód i tył, szyberdach oraz klapa bagażnika nie otwiera się z kluczyka oraz ręcznie. Sprawdziłem silniczek zamka i jest sprawy jak i mechanizm . Proszę o pomoc jeśli ktoś miał podobny problem. Z góry dzięki.
Denusos Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Witam kolego czy udało ci się naprawić te elektrykę ? Mam taki sam samochód jestem z Zabrza i identyczne objawy, możesz coś podpowiedzieć ? Ewentualnie z jakiego serwisu korzystasz ? Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Denusos
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 a jakie błędy wywala VCDS?? Problem z szybami może być spowodowane przerwanymi kablami w przelotkach między drzwiami a budą - jak u siebie zakładałem elektryke szyb z tyłu i podłączyłem tylko jedne drzwi tylne to też nie działały żadne szyby (ani przód ani tył) dopiero jak wszystko złożyłem (kompletny tył L+P) zaczęło działać, więc u ciebie może być podobnie - jak któryś z kabli w drzwiach jest przerwany to nie działają żadne szyby (ani przód ani tył)
Denusos Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Hej też tak myślę, ale nie działa też daszek i klapa i myślę że połączenie z MK lub sam MK. Kompa jeszcze nie podłączałem ale sprawdzę może mały prąd. Tak czy siak będę ściągał lewy przód celem odnowy klawiszy pamięci siedzeń, i muszę złapać jakoś dekiel od BOSSE bo coś tam się porobiło Autko stało w garażu a teraz się wypiekło pod chmurką to może mieć wpływ na styki MK muszę to najpierw od kopać. A jeśli ktoś ma jakiś sensowny serwis do 3.2 v6 w okolicy Zabrza to przegląd bym zrobił. silnik zawias skrzynia mosty to mnie interesuje. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Denusos
Ninja92 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tak udało mi się to naprawić okazkał się to być bezpiecznik spalony po wymianie wszystko zaczęło działać
Rekomendowane odpowiedzi