Raffaelo Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Panowie czy możecie polecić jakis dobry i średnio drogi warsztat. Musze niestety wymienić wahacze i jest to pierwsza naprawa mojej A4 od kiedy jestem jej właścicielem. Pozdrawiam rafał
Al_Capone Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Filipowski Serwis Reymonta 17, piastów tel. 227231505 Ja bylem zadowolony, al enic powaznego nie robilem. Specjalizuja sie w VAG i ponoc sa dobrzy. Jak gadac to z mechanikiem co sie nazywa Kuba bo wlasciciel srednio sie zna
Norbi Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgadza się tylko z Kubą, naprawde naszą marke poznał dobrze, sam posiadał już kilka Audiczek
pablo666 Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 jak go polecacie to i ja skorzystam zwłaszcza że z domku mam bardzo niedaleko (Ursus, Niedzwiadek). Coś mi cos mi stuka w lewym tylnym kole, cos z ręcznym bo jak go lekko podciagnę to przestaje, zobaczymy co wymyślą mechaniorzy pozdro. :twisted:
areckid Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Coś mi cos mi stuka w lewym tylnym kole, cos z ręcznym bo jak go lekko podciagnę to przestaje, zaciski hamulcowe, rozbierz prowadnice i nasmaruj, jak beda jeszcze ok to pomoze.
Rekomendowane odpowiedzi