tomi790 Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 7 godzin temu, WydRos napisał: Rezystor zostawiłeś ? Przy tych diodach nie trzeba rezystora. Podłączasz pod kostkę ori diody i ma świecić.
WydRos Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 4 godziny temu, tomi790 napisał: Przy tych diodach nie trzeba rezystora. Podłączasz pod kostkę ori diody i ma świecić. Czekam na foto
tomi790 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 I jest podświetlenie schowków w drzwiach ? 1
tomi790 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 3 minuty temu, Norbas napisał: Miodzio... co za lampek użyłeś ? Takie jak na foto. Myślalem, że beda pasowały lampki z A4 B9, ale jednak jest inny układ scalony w nich i nie świeciły w B8. 1
WydRos Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Widzę ze zamontowałes bardziej z dołu tu efekt po montażu lampki wyżej bardzo byłoby fajnie jakbyś zrobiłbyś zdjęcie jak widać to z perspektywy wsiadającego , tez myśle nad tym ale nie wiem gdzie je ułożyć :/ PS gdybys pozbywał się dekorów pisz !!?? Edytowane 8 Grudnia 2019 przez WydRos
tomi790 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 9 minut temu, WydRos napisał: Widzę ze zamontowałes bardziej z dołu tu efekt po montażu lampki wyżej bardzo byłoby fajnie jakbyś zrobiłbyś zdjęcie jak widać to z perspektywy wsiadającego , tez myśle nad tym ale nie wiem gdzie je ułożyć :/ PS gdybys pozbywał się dekorów pisz !!?? Z perspektywy wsiadajacego masz na pierwszym zdjęciu jak są otawrte drzwi. Z zalożenia lampka ma oświetlać schowek a nie świecić na butelkę (bo tak by świeciła jak na Twoim zdjeciu). Ja swoje zrobiłem w tym miejscu jak na foto. Po lewej uchwyt kierowcy. Co do dekorów to myślę, nad sprzedażą ?
WydRos Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) 26 minut temu, tomi790 napisał: Z perspektywy wsiadajacego masz na pierwszym zdjęciu jak są otawrte drzwi. Z zalożenia lampka ma oświetlać schowek a nie świecić na butelkę (bo tak by świeciła jak na Twoim zdjeciu). Ja swoje zrobiłem w tym miejscu jak na foto. Po lewej uchwyt kierowcy. Co do dekorów to myślę, nad sprzedażą ? No i ładnie wyszło wpiales się w niebieska wtykę i w masę ? rzuć cenę w wiadomości Edytowane 8 Grudnia 2019 przez WydRos
tomi790 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Lampki są podłączone do instalacji diod w klamkach. Zapalają sie razem z podświetleniem klamek ? i świecą się w tym samym czasie.
kris67 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Możesz podać numer wtyku do tych lampek diodowych,czy zastosowałeś inne rozwiązanie? Edytowane 9 Grudnia 2019 przez kris67
tomi790 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 2 godziny temu, kris67 napisał: Możesz podać numer wtyku do tych lampek diodowych,czy zastosowałeś inne rozwiązanie?
tomi790 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2019 Lampki są podłączone bezpośrednio do dwoch przewodów diod w klamkach. Do obsadzenia są tylko plus i minus: dwa prawe piny (patrzac na kostkę w powyższym zdjęciu). Jeśli by nie świeciła należy zamienić piny miejscami i powinna się zapalić. Przy zalożeniu, że wpinami kostkę do takich lampek jak pisałem. ?
tomi790 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 Trochę czasu minęło ale coś tam się podziało ? zrobione wygłuszenie drzwi tylnych matami stp i pianką Przy okazji zrobiłem lampki podłokietników w drzwiach ? i oczywiście dzięki Maciek ? 1
tomi790 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 No i przyszedł też czas żeby dokonać zmiany zestawu grającego na desce tj. głośnik centralny i boczne w kokpitu z zestawu ASS na Bang&olufsen i jakość grania jest kolosalna ? nawet jak ktoś nie jest audiofilem ? wystarczy spojrzeć jak wyglądają głośniki ASS a B&O ? Wszystko pasuje p&p ?
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Dobra robota Majster, teraz to już trochę bardziej komfortowo zrobiło się w środku ,wygłuszenie robi robote zwłaszcza na dłuższych trasach nie szumi w głowie po 1tys km ... Widać że się postarałeś przy tych matach no i plus za dźwięk
tomi790 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 Dzięki, chwilę to zajęło ale efekt jest zamierzony ??
07_yeti Opublikowano 23 Marca 2020 Opublikowano 23 Marca 2020 W dniu 21.03.2020 o 11:12, tomi790 napisał: Trochę czasu minęło ale coś tam się podziało ? zrobione wygłuszenie drzwi tylnych matami stp i pianką Przy okazji zrobiłem lampki podłokietników w drzwiach ? i oczywiście dzięki Maciek ? Igła ! ?
tomi790 Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Opublikowano 23 Marca 2020 Dzięki za dobre słowo ? Coś pewnie jeszcze się pojawi ?
Rekomendowane odpowiedzi