turborzeznik Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Wie ktoś jakim momentem dokrecic korek spustowy oleju? Śrubę mam nową razem z zintegrowaną podkładką Silnik 3.2fsi CALA Edytowane 19 Maja 2019 przez turborzeznik
Dev Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) 5 minut temu, turborzeznik napisał: Wie ktoś jakim momentem dokrecic korek spustowy oleju? Śrubę mam nową razem z zintegrowaną podkładką 20-25Nm Edytowane 19 Maja 2019 przez Dev
Dev Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 27 minut temu, turborzeznik napisał: Dziękować ale lepiej i tak krecic na wyczucie, gwinty moga byc słabe i przeciągniesz masz blaszaną miskę i gwinty sa do d.... u siebie zdjąłem miskę, wyciałem wiekszy otwór, wytoczylem tulejkę z nierdzewki, wspawałem ją w miskę i zapodalem nowy większy oryginalny korek na gwint M14x1.5
turborzeznik Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 19.05.2019 o 22:28, Dev napisał: ale lepiej i tak krecic na wyczucie, gwinty moga byc słabe i przeciągniesz masz blaszaną miskę i gwinty sa do d.... u siebie zdjąłem miskę, wyciałem wiekszy otwór, wytoczylem tulejkę z nierdzewki, wspawałem ją w miskę i zapodalem nowy większy oryginalny korek na gwint M14x1.5 Zapomniałem zapytać, dopiero teraz mi się przypomniało. Czy w 3.2fsi jest smok? Czy inny system zaciągania oleju? Opłaca się zrzucić miskę żeby ją przeczyścić? Edytowane 15 Lipca 2019 przez turborzeznik
turborzeznik Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 Dzięki tak też zrobię przy następnej zmianie oleju. Dopytam też jak kleić miskę, na silikon czy jakaś uszczelka ori Ale to następnym razem.
Dev Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 6 godzin temu, turborzeznik napisał: Dzięki tak też zrobię przy następnej zmianie oleju. Dopytam też jak kleić miskę, na silikon czy jakaś uszczelka ori Ale to następnym razem. Dirko
Rekomendowane odpowiedzi