Adamek15 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Siema jestem tu nowy i mam pytanie odnośnie jak dodać /wgrać drugą mapę silnika że zwiększona mocą w mojej audi a4 b6 1.9Tdi 130 km Edc 15 czy wgl da radę takie coś zrobić np.vcds/mpps?? Czy by dało radę zmieniać ta mapę np pałeczką służąca do fisa?? Był bym wdzięczny za podpowiedzi całe google przeszukałem i nic nie mogłem znaleźć
spanky Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Musisz odpowiednio zmodyfikowac wsad zgrany ze sterownika .... jak cos to pisz na [email protected]
Adamek15 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dzięki za informacje już napisałem Opiszą mi to jak mam to zrobić ?
adrian998998 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zapraszam zrobimy multimap po tempomacie lub sekwencja pedałów ewentualnie po guziku S dołożonych w konsole? WWE-TUNING 1
Koziar993 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Odświeżę temat, gdzie musi być poprowadzony guzik "S" zeby podpiąć pod multimape ?
Rekomendowane odpowiedzi