pre_pl Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 adamFox, proponuję zrobić to co kalina napisał najpierw ...
adamFox Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Opublikowano 24 Marca 2007 adamFox, proponuję zrobić to co kalina napisał najpierw ... oki ..... no to niech tak będzie [ Dodano: 25-03-2007, 17:46 ] panowie............... zrobiłem LOG'i wrzuce je wieczorkiem ale autko ieprzeszło w tryb awaryjny......zrobiłem dokładnie tak jak kolega kalina mówił i nic wszystko było oki.......może jakieś "niejasności" wyjdą z LOG'ów pozdro for all i miłego jutra [ Dodano: 25-03-2007, 21:18 ] witam oto dzisiejsze LOG'i:bloki 003-008-011(trzy w jednym): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f45fa4b6a5734706.html oraz to samo tylko że drugi raz(parę minut później): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/90abde56905e3b8f.html dodam iż podczas robienia LOG'ów autko nieprzeszło w stan awaryjny. dziś -od zrobieniaLOG'ów-jeździłem dużo i autko spisywało się dobrze=czyli nieprzeszło ani razu w stan awaryjny..........właśnie przed momentem wróciłem z trasy i autko okej.....jak narazie proszę o ocenę może, teraz coś wyjdzie, że coś nietak pozdro for all..........adamFox
Rogalotti Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 Masz problem z regulacją i utrzymaniem ciśnienia doładowania. Trzeba sprawdzić sterowanie turbo (kierownice - ich praca) oraz drożność wydechu (katalizator). Pozdrawiam
adamFox Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Opublikowano 26 Marca 2007 Masz problem z regulacją i utrzymaniem ciśnienia doładowania. Trzeba sprawdzić sterowanie turbo (kierownice - ich praca) oraz drożność wydechu (katalizator). Pozdrawiam aha czyli najlepiej przeczyścić turbinkę....tak??
Rekomendowane odpowiedzi