lukasz208 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Koledzy mam problem że spryskiwaczem szyby przedniej. Raz działa raz nie. I jak nie działa to wogle brak prądu w kostce. Zauwazylem jeszcze ze jak nie dziala sprysk to tez nie dzisla sensor deszczu i swiatel. Gdzie szukać przyczyny *Proszę uzupełnić profil. Edytowane 21 Czerwca 2019 przez lukasz208
pitasss10 Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Rozwiązałeś problem? Mam identyczny do zdiagnozowania
marek1mark Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 W dniu 29.11.2019 o 15:03, pitasss10 napisał: Rozwiązałeś problem? Mam identyczny do zdiagnozowania Cześć ja mam taki sam problem śle u mnie wogóle nie działa sprysk ,sprawdziłem pompkę jest ok na VCDS zero błędu ,czy rozwiązałeś problem ?
pitasss10 Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 8 godzin temu, marek1mark napisał: Cześć ja mam taki sam problem śle u mnie wogóle nie działa sprysk ,sprawdziłem pompkę jest ok na VCDS zero błędu ,czy rozwiązałeś problem ? Wymiana manetki rozwiązuje problem
Rekomendowane odpowiedzi