Pabloo82 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Czy ktoś milal te oponki nie koniecznie w tym rozmiarze? Zdeczka malo o nich info w sieci cena 450 więc blisko to uniroyal, kumho.... oczywiscie oponiarz je zachwalal.... kolo daje 5 lat gwarancji i w tym18 miechow na wymianie w razie jakichkolwiek uszkodzeń. Po etykiecie nie wygladaja najgorzej https://www.oponeo.pl/wybierz-opony/s=1/letnie/t=1/osobowe/p=1/gt-radial/r=1/255-35-r19
mirek31071977 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Następny,który"dziaduje" na oponach.Z tego,co widzę po tym linku tam masz taniej inne,a znane dosyć w miarę marki.Dawaj mi te B8,a ja oponki już mu kupię.Albo 2-3 rozmiary niżej,jak nie stać.Tylko wkurzacie z takimi postami 1
Pabloo82 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Opublikowano 17 Lipca 2019 W dniu 23.06.2019 o 00:44, mirek31071977 napisał: Następny,który"dziaduje" na oponach.Z tego,co widzę po tym linku tam masz taniej inne,a znane dosyć w miarę marki.Dawaj mi te B8,a ja oponki już mu kupię.Albo 2-3 rozmiary niżej,jak nie stać.Tylko wkurzacie z takimi Nie dziaduje na oponach nie kupuje zadnych chinczykow.... i innego badziewia po taniosci .Opona jest to jedyny element majacy styczność z asfaltem i i chyba oststnia rzecz na jakiej sie powinno oszczędzać .Takie mi proponowal gość z wulkanizacji . Pytalem bo po to jest forum nie sam nie znam marki a cena bliska do uniroyal czy kumho wiec coz to za opona.
Rekomendowane odpowiedzi