MatUSh Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Witajcie, dziś zmieniałem króciec wody w audioli i przy okazji wyczyściłem przepustnicę. Zauważyłem ze przewód zaznaczony na zdjęciu jest odłączony ? to wąż od odmy ? Próbowałem odnależć miejsce gdzie to musi być podłączone i niby znalazłem wąż ale tak jakby się wypioł? Macie może schemat gdzie to powinno być podłączone ? I co to wgl jest?
MatUSh Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2019 To jest chyba ten przewód? Nikt nie wie?
MM1311 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) @MatUSh Mogę się mylić ( dawno z tym robiłem), chyba powinien iść do odmy ( tego plastikowego szajsu na drugim zdjęciu), jak u Ciebie wygląda odma (mogła się rozlecieć od starości)? ( spróbuj zrobić zdjęcie od strony alternatora) Jeszcze filmik: może się przyda Edytowane 25 Czerwca 2019 przez MM1311
MatUSh Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2019 45 minut temu, MM1311 napisał: @MatUSh Mogę się mylić ( dawno z tym robiłem), chyba powinien iść do odmy ( tego plastikowego szajsu na drugim zdjęciu), jak u Ciebie wygląda odma (mogła się rozlecieć od starości)? ( spróbuj zrobić zdjęcie od strony alternatora) Dzięki za podpowiedź, zerknę i dam znać :)
Rekomendowane odpowiedzi