wojteckis1 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Mam problem otóż nie mogę manualnie ustawić radyjka Audi chorus (to te z pokrętełkiem pośrodku) pod transmiter. Po naciśnięciu „seek” lewego lub prawego wyłapuje mi cały czas z automatu próbowałem też wciskając 2 przyciski seek które ponoć przełączają na manual, ale nie daje to rezultatu. Czy ktoś w Was zmagał się z tym problemem?. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
fabi_wgw Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Aby szukać manualnie, trzeba dłużej przytrzymać klawisz lewy bądź prawy. Wtedy po puszczeniu zatrzyma się szukanie, potem każde kolejne naciśnięcie klawisza "seek" spowoduje przeskoczenie częstotliwości o jeden krok.
wojteckis1 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 ok dzięki. Pobawie sie jutro. :-)
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 co to za transmitter, skoro radio nie wyłapuje automatycznie częstotliwości?
wojteckis1 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 Udało się dzięki wielkie za pomoc a transmiter nie byle jaki bo taki cuś http://www.allegro.pl/item570882190_f19_hifi_mp3_player_transmiter_usb_sd_mmc_2_piloty.html co prawda rózni się troche od tego na obrazku, ale działa wyśmienicie, barwa dźwięku bliska ideału.
Rekomendowane odpowiedzi