Kuczaj Opublikowano 10 Lipca 2019 Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Polecam ten warsztat, jakiś czas temu wymieniałem tam rozrząd i Wariator, wszystko sprawnie i tanio. I w ostatnim czasie miałem problem z migającą kontrolką ciśnienia oleju, okazało się ze padła pompa olejowa. Nówka w ASO 6500zł Ale fachowcy poradzili sobie pozbywając się wałków wyważających i przerobiliśmy ją na zwykłą standardową pompe. Póki co wszystko śmiga jak należy. Edytowane 10 Lipca 2019 przez Kuczaj
vittorio_pl Opublikowano 20 Maja 2020 Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Zachęcony tym postem pojechałem tam na serwis klimatyzacji i diagnostykę pompowstyskiwaczy. Ceny bardzo fajne, terminowość też na plus. Przy okazji kilka drobiazgów obgadałem i pewnie następne wizyty też będą tam. Na parkingu przed warsztatem ciągle tłok ;-) EDIT: nie mają vag-com, tylko jakiś inny interface diagnostyczny. Edytowane 20 Maja 2020 przez vittorio_pl
Mateo147963 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Cześć, nie wiem czy mogę wkleić tego linka, ale chodzi Wam o ten konkretny warsztat, tak ? Patcar Patryk Sobkowiak opinie • Swarzędz Zalasewo, Ukośna 1 DOBRYMECHANIK.PL ☆ Sprawdź 3 opinie ☆ Umów się na wizytę w warsztacie ⇨ Patcar Patryk Sobkowiak z miasta Swarzędz. Jesteśmy warsztatem mechanicznym, który zajmuje się obsługą...
vittorio_pl Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Tak @Mateo147963. To właśnie ten. Jutro jadę do niego z wadliwym czujnikiem temperatury - zobaczymy jak sobie z tym poradzi.
Rekomendowane odpowiedzi