Szymonk123 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam serdecznie. Jestem świeżo po zakupie Audi A4 b8 2.0 177km Auto zostało sprowadzone z Niemiec przez mojego znajomego, po zakupie okazało się że autem trzęsie podczas ruszania. I tylko też w sytuacji kiedy podczas ruszania dodaje gaz równo z sprzęgłem. Jak ruszam na samym sprzęgłe to jest wszystko ok. Auto ma lekkie drgania podczas gaszenia i odpalenia. Na biegu jałowym również troszeczkę trzęsie. Byłem u pobliskiego "mechanika" , który nie miał czasu się ze mną przejechać i sprawdził tylko sprzęgło czy go słychać. Powiedział że ok i skasował 30zl. Mieszkam na totalnym zadupiu gdzie pobliscy mechanicy naprawiają jeszcze golfy 3 i nie chce im oddawać b8. Pozostaje tylko ASO ale chciałbym przed oddaniem im swojej wypłaty poznać waszą opinie
kkt Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Witam. Może to być dwumasa, poduszki silnika lub ciśnienie paliwa skacze. Na forum o tym jest kilka postów. Edytowane 18 Lipca 2019 przez kkt
Rekomendowane odpowiedzi