marhiw Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Witam Przymierzam sie pomalu do wymiany wachaczy i zauwazylem na allegro komplet master sport z gwarancja na 3 lata lub na 80 tys.Czy one sa faktycznie takie dobre??Jak potem sie ta gwarancje egzekfuje od goscia z allegro gdyby cos poszło??Jezdzi ktos na MS? Nie mam kasy na Lemfordera niestety.. Chce zeby chociaz z 40 kkm pochodzilo cicho... Wypowiedzcie sie koledzy...
ROGER Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 ja na master sport z allegro zrobiłem 50000 km i jest ok ja ze swojej strony polecam MS
GRazny Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 jak się dobrze przejedziesz to po 10km padnie... ciekaw jestem jak on tą gwarancję realizuje...
pawel1985 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 ja mam masterki 20 tys i nic niesłychac a nie jezdze po autostradach tylko po dziurawych drogach miasta, napewno dobry stosunek jakosci do ceny
marhiw Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Opublikowano 15 Marca 2009 tak sie zastanawiam wlasnie.. wielu audimaniaków chwali te wachacze.A cena jest naprawde kuszaca 600 zl za komplet..a nie np 1000 za Febi
Rekomendowane odpowiedzi