Kirpo Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Witam. Auto szarpie przy gwałtowniejszym wciśnięciu gazu na każdym biegu pomijając jedynkę. Jakie logi zrobić, żeby jak najszybciej dowiedzieć się w czym problem. 1
kamil-vag Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Dynamiczny 003+008+011 Basic settings 003 Statyczny 004 i 013+018+023 Dynamiczny 013+018+023
Kirpo Opublikowano 3 Września 2019 Autor Opublikowano 3 Września 2019 @kamil-vag Mam jak na razie logi 003+008+011 z poprzedniego problemu. Co mi pomogłeś nie wiem czy pamiętasz ?. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS...
Kirpo Opublikowano 3 Września 2019 Autor Opublikowano 3 Września 2019 @kamil-vag Wrzucam logi, dynamicznych nie udało już mi się dzisiaj zrobić. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
Rekomendowane odpowiedzi