IceCuT Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Witam, Mam mały problem w mojej A4B8 z 2008 roku , chodzi o to że pękła mi lo linka przesuwu fotela kierowcy. Niestety mam problem ze znalezieniem nowej, dzwoniąc po sklepach motoryzacyjnych wszędzie nie mogę jej znaleźć. Szukanie na Allegro niestety też nie przyniosło efektu, dlatego przychodzę tu, macie może jakiś "link "do aukcji gdzie mógłbym taka linkę dostać? Ew. jakaś stronę producenta ma której można zamówić? Pozdrawiam
jeremy_b Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 masz na myśli tą czy ta bez pancerza, z drugiej strony? obie nie występują jak cześć zamienna - tylko alle, raczej z silnikiem. Ciekawe dlaczego się urwała?
kamilek161290 Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 Witam. Mam ten sam problem.. ktoś coś wie może?
kamilek161290 Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 12 godzin temu, kamilek161290 napisał: Witam. Mam ten sam problem.. ktoś coś wie może? Rozwiązane.. w moim przypadku to nr czesci 8k0881271
Rekomendowane odpowiedzi