wyder Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, dzisiaj dostałem polecony z AutoVivy na bezpłatną akcję serwisową. Czy ktoś też dostał??
Flyer Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 WOW. A na jakiej zasadzie to dziala? Masz auto kupione w PL salonie?
wyder Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Fotka (sorki za jakość): Auto kupione w DE ponad 2 lata temu, przed zakupem skorzystałem z Akcji Promocyjnej "sprawdzanie przed zakupem" czyli zawias, motor, elektryka, systemy, sterowniki itp. za "grosze" Póżnej kupno części na VIN i moje dane osobowe i teraz Akcja Charytatywna z ich strony ;] hmmm Jeszcze gdyby browar dali to full wypas Polecam AutoViva Półczyńska
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Nieźle ale to chyba jakiś szwindel, akcje robią chyba tylko w okresie gwarancji tj. w Audi chyba 2 lata bo mi właśnie 2 dni temu wygasła i nie miałem żadnej akcji serwisowej !
wyder Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 Będę w Piątek u nich na zabiegu to dopytam się co i jak, Powiem ze kolega też chce
Cristoforo Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 akcja serwisowe ustalone przez audi obowiazuje tak długo aż zostanie usunieta przez serwis i obowiazuje to także po gwarancji chyba ze zostanie szybciej wykryta i zostanie przeprowadzona w czasie gwarancji akcja serwisowa obowiazuje do konkretnego nr vin[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 09:44_________________________________________________pozniej gościu za biureczkiem bierze taki liscik z dokumentem gwarancyjnym i nr zlecenia i podpisem mechanika i historia przeprowadzonego zabiegu i wysyła do centarli itd.
adadur Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Kurcze to dobrze że pamiętają ... ciakwe czego ta akcja tak naprawdę dotyczy?
Flyer Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Czyszczenie podszybia? Na mysl przychodzi mi tylko mechanizm wycieraczek, ktory stoi w wodzie i sie zaciera...
wyder Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 hmm nie tylko mechanizm wyceraczek ale tam gdzie aku stoi, filtr pyłkowy, ecu
Rekomendowane odpowiedzi