Settly Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Witam. Ma ktoś może pomysł jak ściągnąć opadniętą podsufitówkę (A4 B6) aby ją ponownie przykleić? Edytowane 12 Września 2019 przez Settly
aker Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Bez demontażu słupków nie da się ściągnąć podsufitki.A więc musisz po kolei demontować słupki słoneczniki lampkę itd.Tu masz temat jak się za to zabrać Edytowane 12 Września 2019 przez aker błąd
Mordeliuss Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 Wbrew pozorom szybko idzie :) ja jedyne z czym miałem problem to z przykreceniem słoneczek noooo ni ch*** nie mogłem ich ustawic żeby dokręcić śrubki do końca.
adadur Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 Michał nie wiem czy od tak to sobie poprzyklejasz Jak ktoś nie chce się bawić w podklejanie itd. to niedrogo odstąpię podsufitkę do avanta (2004r.) - jasna szara bez szyberdachu.W kpl. - słoneczniki, listwy boczne i tylna, słupki A,B,C (brak słupków D i lampek ośw.)
Mordeliuss Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Ogółem lepiej oddać wyjęta podsufitkę do tapicerza. Koszt nie jest duży a jednak zrobi to jak bóg przykazał.
Rekomendowane odpowiedzi