krizos4872 Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Witam chciałbym wymienic swój obecny moduł centralej elektryki i zamontowac moduł z a4 b7,robie to dlatego bo chce załozyc swiatła do jazdy dziennej w halogenah a w module z b6 nie ma takiej mozliwosci. Mam prosbe gdyby ktos miał schemat tych trzech kostek co wchodza do modułu w sumie to dwa schematy do b6 i b7 do porównania i do przepinowania z góry dziekuje i czekam z niecierpliwoscią. Pozdrawiam.
krizos4872 Opublikowano 22 Września 2019 Autor Opublikowano 22 Września 2019 10 minut temu, krizos4872 napisał: Witam chciałbym wymienic swój obecny moduł centralej elektryki i zamontowac moduł z a4 b7,robie to dlatego bo chce załozyc swiatła do jazdy dziennej w halogenah mam u siebie czujnik zmierzchu i deszczu.W module z b6 nie ma takiej mozliwosci. Mam prosbe gdyby ktos miał schemat tych trzech kostek co wchodza do modułu w sumie to dwa schematy do b6 i b7 do porównania i do przepinowania z góry dziekuje i czekam z niecierpliwoscią. Pozdrawiam. Moze byc tez schemat modułu 8E0 907 279 F ten z b6 i z b7 8E0 907 279 N
Rekomendowane odpowiedzi