Unf Opublikowano 23 Września 2019 Opublikowano 23 Września 2019 No właśnie, nic strasznego ale zagadka jest, może ktoś rozwiąże, bo zaczyna to być upierdliwe Padł mi przekaźnik od awaryjnych, wymieniłem na jakiś chiński oczywiście, dokładnie ten: WŁĄCZNIK ŚWIATEŁ AWARYJNYCH 8D0941509H Audi A4 B5 5028312861 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 54,50 zł - WŁĄCZNIK ŚWIATEŁ AWARYJNYCH 8D0941509H Audi A4 B5 (5028312861). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Teraz przy 8 na 10 odpaleń silnika... awaryjne włączają się same, bez wciskania przycisku oczywiście. Jakiś pomysł co może być nie tak? Jakieś przepięcie dostaje? ^^
Fazii Opublikowano 23 Września 2019 Opublikowano 23 Września 2019 Czego tu się spodziewać po chińskim zamienniku podeślij stary ori to Ci zregeneruje
Morrales Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Taaa, a wystarczyło najprawdopodobniej rozebrać i wymienić przekaźnik od awaryjnych na OMRON G8N-1 dostępny na tym samym serwisie. Ja tak zrobiłem i puki co od lutego tego roku działa ładnie.
Rekomendowane odpowiedzi