dionizy Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Witam jestem przed wymianą cewek zapłonowych i niewiem czy brać oryginał czy jakieś dobre zamienniki polecacie ?
dionizy Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 Dzięki mam dwie nowe oryginalne z końcówką D Niewiem czy zostawić czy sprzedać ...
TomOskroba Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Nie podpowiem Ci w 100% ale wydaje mi się że śmiało możesz zostawić i dokupić 2szt ale niech mądrzejszy się wypowie
AndrzejK. Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Jak pracują właściwie to bez problemu możesz zostawić i dokupić do nich dwie nowe, Beru to bardzo dobry produkt. Możesz też kupić 4 nowe a swoje oryginały sprzedać. Jak nie zrobisz będzie dobrze.
Lomax211 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 7 godzin temu, TomOskroba napisał: Beru zse051 A nie przypadkiem ZSE 043 ??
AndrzejK. Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Jak się zdecyduje to dobierze właściwą/właściwe po VIN
dionizy Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 Jeszcze nie pracują ... Te dwie oryginalne są nówki nie śmigane o nr. 06A905115D Myślałem żeby dokupić dwie i założyć kpl oryg. Ale słyszałem ze są wadliwe i dlatego pytam doświadczonych użytkowników
dionizy Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 4 godziny temu, AndrzejK. napisał: Jak pracują właściwie to bez problemu możesz zostawić i dokupić do nich dwie nowe, Beru to bardzo dobry produkt. Możesz też kupić 4 nowe a swoje oryginały sprzedać. Jak nie zrobisz będzie dobrze. Jeszcze nie pracują ... Te dwie oryginalne są nówki nie śmigane o nr. 06A905115D Myślałem żeby dokupić dwie i założyć kpl oryg. Ale słyszałem ze są wadliwe i dlatego pytam doświadczonych użytkowników
AndrzejK. Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 2 godziny temu, dionizy napisał: Ale słyszałem ze są wadliwe Tak, były wadliwe cewki wymieniane w ramach akcji w ASO za free. Jest temat na forum dotyczący tego wątku, więc możesz po namierzeniu go porównać numery ze swoich cewek do tych wadliwych i wszystko będzie jasne.
sebamol Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Witajcie, a mam do Was pytanie? Co dają cewki te np. od 4.2 l (z czerwonymi korpusami górnymi) wkładane do 1.8T? Bo widziałem je włożone w kilku przypadkach przy zwiększonych mocach? Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi