Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam już :naughty:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 18:34_________________________________________________napisane jak wrócę z urlopu to zapodam

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 428,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

i jeszcze leci z 89 km/h :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 19:15_________________________________________________Aha ja już na letnich latam :naughty:

wczoraj po egzaminie praktyczym chowam auto do garażu i najechałem na taki mały murek przy ścianie ( Grześ widziwłeś ) i nagle huk jak chu... i uśmiech z twarzy znikł zapas na zamianę na oponie dziura na 5 cm :kwasny: dobrze do wyjeb.... opony były :decayed:

Opublikowano

wczoraj po egzaminie praktyczym chowam auto do garażu i najechałem na taki mały murek przy ścianie ( Grześ widziwłeś ) i nagle huk jak chu... i uśmiech z twarzy znikł zapas na zamianę na oponie dziura na 5 cm :kwasny: dobrze do wyjeb.... opony były :decayed

no to dobrze że ci podczas jazdy 100km/h się to nie stało bo ...

Opublikowano

A ktoś kto stał obok i to widział to powiedział na bank " ale urwał " :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Zaleczeq co to za Pani w Twoim avatarze ?? :slina:

Opublikowano

U to ja sie może pojawię:)

Opublikowano

Zaleczeq co to za Pani w Twoim avatarze ?? :slina:

pewnie siostra....Alvaro jak wolna to śmiało uderzaj :wink4:

Opublikowano

Jakie sępy :tongue4: :tongue4: :decayed: :decayed: :decayed: :drool: :drool:

Opublikowano

Jakie sępy :tongue4: :tongue4: :decayed: :decayed: :decayed: :drool: :drool:

atrakcyjna dziewoja :slina:

Opublikowano

W Elblągu też sa fajne kobitki :decayed: bo nie raz na jakis baletach sie bywało :cool1:

Przemek czemu Cię nie widze na liscie do Kaletki ?? co to ma być ?? :decayed: biegusiem sie zapisuj :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

łe tam... wyjdzie z 80KM i po co się denerwować :decayed:

Opublikowano

W Elblągu też sa fajne kobitki :decayed: bo nie raz na jakis baletach sie bywało :cool1:

Przemek czemu Cię nie widze na liscie do Kaletki ?? co to ma być ?? :decayed: biegusiem sie zapisuj :gwizdanie: :naughty:

jak będzie ta pania z awatara to jadę :naughty:

Opublikowano

jaka desperka :polew: :polew: :polew::tongue4: :tongue4:

Opublikowano

cholernie ciekawi mnie co ten koleś od turbin zrobił u dziadka w aucie... nie to żeby mnie to jakoś bardziej denerwowało tylko wypowiedzi tu: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_niepokojacy_dzwiek-t17053.540.html są coraz ciekawsze...[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 17:44_________________________________________________weź się tam dziadek wypowiedz bo już Cię za'anons'owałem... u mnie jest właśnie taki dzwięk... na postoju też...[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 17:48_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_jak_zamontowac_czasowke_wycieraczek_przednich_pokrelo_u_gory_manetki-t123436.0.html;topicseen

Adaś wypowiedz się to może nas kolega w końcu polubi i na spota wpadnie :kox:

Opublikowano

jak przyjedzie to mu powiemy

:decayed:

Opublikowano

cholernie ciekawi mnie co ten koleś od turbin zrobił u dziadka w aucie... nie to żeby mnie to jakoś bardziej denerwowało tylko wypowiedzi tu: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_niepokojacy_dzwiek-t17053.540.html są coraz ciekawsze...[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 17:44_________________________________________________weź się tam dziadek wypowiedz bo już Cię za'anons'owałem... u mnie jest właśnie taki dzwięk... na postoju też...[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 17:48_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_jak_zamontowac_czasowke_wycieraczek_przednich_pokrelo_u_gory_manetki-t123436.0.html;topicseen

Adaś wypowiedz się to może nas kolega w końcu polubi i na spota wpadnie :kox:

ja już tam pisałem dwa razy to mnie jeden typ zjechał że się chwale i nic nie wnoszę to wiesz nie chcę się "narzucać" no ale coś tam skrobnąłem :gwizdanie:

Dziadek... nie martw się będzie spoko... jeszcze będziesz ze swoją serią na czole chodził :wink4

zobaczymy, oby :tongue4:

Opublikowano

ja już tam pisałem dwa razy to mnie jeden typ zjechał że się chwale i nic nie wnoszę to wiesz nie chcę się "narzucać" no ale coś tam skrobnąłem :gwizdanie

musiałem przeoczyć bo już dawno nie śledzę...