Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K..a tak Gronowo Górne

dojazdo.th.jpg

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jutro się przejadę na rekonesans czy trafię tam za pierwszym razem :evil:

Opublikowano

hejka

dzisiaj zrobiłem u was przegląd na zagonowej 12 , dzięki Patryk za namiar, szybko i bezproblemowo, no i fajną naklejkę naklejają od środka żeby pamiętać kiedy przegląd, może jakiś grupowy zakup wurth-a :decayed:, jesli tak to bym się pisał,

od dwóch dni w trasie wczoraj Świnoujście-Elbląg, a dzisiaj Elbląg-Świnoujście, nareszcie furka odmulona, ta jazda miejska jej nie służy. Paliwo na powrót tankowałem na Statoil przy wylocie na Gdańsk , lałem tego zwykłego Disla 4.18 zl , powiem że mają dobre paliwo.

Opublikowano

hejka

dzisiaj zrobiłem u was przegląd na zagonowej 12 , dzięki Patryk za namiar, szybko i bezproblemowo, no i fajną naklejkę naklejają od środka żeby pamiętać kiedy przegląd, może jakiś grupowy zakup wurth-a :decayed:, jesli tak to bym się pisał,

kiedy byłeś kurfa nawet nie dałeś znać

Opublikowano

Adaś a czy my mamy się zebrać razem wszyscy i tam jechać taką grupą czy umawiać się indywidualnie na terminy? wiesz coś?

Wydaje mi się że 7 fur to bez sensu chyba jechać bo i tak razem tego nie ogarną...Można by się tak umówić między sobą że jeden drugiego wiezie i na zmianę odbieramy auta...

Opublikowano

powiem szczerze, że zbytnio czasu nie miałem a neta mam tylko w Świniakowie, a byłem po 8-mej

Opublikowano

powiem szczerze, że zbytnio czasu nie miałem a neta mam tylko w Świniakowie, a byłem po 8-mej

widzisz a byłem na firmie :gwizdanie:

Opublikowano

chłopaki dajcie mi jakieś namiary na was na PW chodzi mi o nr tel bo może będę kiedyś potrzebował porady co do mechaników w elblągu to nawet nie będzie do kogo dryndnąć

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Może niech będzie wiadomo ile furek +/- jedna to rozeznam jutro lub po jutrze jak z przyjazdami na serwis.

Opublikowano

No ja sie na bank pisze

Opublikowano

Słuchajcie jest taki środek do dezynfekcji Toresept firmi Loctite (firma z wysokiej półki raczej dla przedsiębiorstw bo normalni ludzie szukają tańszych rozwiązań) trzeba by sprawdzić w IC ile by kosztowało 5 litrów tego środka (nieoficjalnie coś ponad 300zł) do tego trzeba mieć powietrze i pistolet z wężykową końcówką by spsikać w zakamarkach. Może to nie tanio ale kilkanaście autek można odkazić. W sprężonym powietrzu znacznie mniej płynu schodzi! Można zapytać w gronowie czy gościu by nabił to w butelki - ciekawe w sumie ile by to wyszło. Ale mamy wówczas tyle czynnika że i znajomym się odkazi.

Patryk nie wierz w głupoty Wurth jest na jeden raz!!! to tylko w teori na 2x w praktyce guwno to da i trzeba całą butelke wypsikać a jak byś chciał dobrze w kanałach popsikać to nawet go trochę przy mało.

Zdaje mi się że w baniakach również wurth ma środki dezynfekcyjne do klimy i trzeba by popytać po ile to.[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 22:22_________________________________________________A0893%20764%2005.jpgA0893%20764%2010.jpg

Opublikowano

Może niech będzie wiadomo ile furek +/- jedna to rozeznam jutro lub po jutrze jak z przyjazdami na serwis.

..więc tak, oto chyba pewna lista na obsługę klimy:

- dziadekblack,

- Patrykbor,

- Buszek,

- 6 osób ode mnie z firmy ( BMW 5, octavia, passat b5 FL, Omega B, Mondeo Mk3, Omega C)

- kbibi

[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 10:32_________________________________________________a co to Grazny taki cichy ostatnio? chory czy urlop ? :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:07_________________________________________________http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12162950

ciekawe nawet :kox: i te lampy na zdjęciach nawet wioska aż tak nie jadą :gwizdanie:

Na forum golfa znalazłem a u nas nie ma :mysli: znacie to auto?[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:34_________________________________________________aha szukam autka dla szwagra do 6k zł z gazem tylko żeby nie gubiło błotników więc eskorty itp odpadają :thumbdown: widziałem że 80 b4 można już znaleźć ewentualnie passka b4, słyszeliście coś? a może to za mało na b4? może macie jakieś propozycje?

Opublikowano

Słuchajcie ten Toresept w IC kosztuje 260zł (po klubowych znizkach - normalnie chyba 315zł - rozmawiałem z kolesiem nie powinno byc problemu by dogadać się by go zastosować w ramach serwisu z tym że środek sami finansujemy a powietrze z kompresora i jakiś wężyk zapewne sie znajdą. Generalnie naprawde jest do godne zainteresowania bo wychodzi na dziesięc osób 500ml środka za 26zł - Wurth ma 300ml i kosztuje ok. 40zł a jak juz pisałem pozwala zpsikać skraplacz, główny kanał i może już go nam zbraknąć.

Aha rozumiem że w filtry kabinowe każdy się zaopatrza bo głupio starego śmierdziela po dezynfekcji/ozonowaniu używać.

No i w zasadzie w piątek można by było zacząć, jak coś w sobotę też pracują. "Przechować" czynnik w maszynie tez można jak by ktoś zażyczył sobie wymieniać osuszacz.

Opublikowano

Maniusiek widziałem dzisiaj ciebie popołudniu koło shella na Płk. rzuca się w oczy z daleka :kox:

Opublikowano

Maniusiek widziałem dzisiaj ciebie popołudniu koło shella na Płk. rzuca się w oczy z daleka :kox:

no jest charakterystyczna w egu :)

Opublikowano

dziadekblack ja się piszę tylko podajcie termin :naughty:

Opublikowano

witka...

nie jestem pewien czy będę na spocie :thumbdown:

pozdrówki

Opublikowano

dziadekblack ja się piszę tylko podajcie termin :naughty:

No to kbibi nam potwierdził :decayed: z terminem to można startować od jutra Adadur pisał ale jak to ma technicznie wyglądać to jeszcze się okaże czy jest jakaś lista u nich ...