Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Żeby nie klamki starego typu to tak bardzo nie rzucał by się w oczy :decayed:

To już wiem co będę robił jutro :naughty: ze swoją C4 :decayed:

Opublikowano

Pokażcie jakieś ciekawe ogłoszenie z a6 c5 2,7 bit avant a nie jakieś pierdoły ,takimi zakupami Aga się zajmuje ja tylko daje karte :decayed:

spoko mogę jakieś fury wklejać :kox: ale takie rzeczy na bank ci będą potrzebne a tu masz za free :naughty:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:33_________________________________________________@Buszek a co robisz w czwartek w wolne? może by tak wjechać do tego garażu czymś innym niż OOOO :wink4: co?

Opublikowano

Pokażcie jakieś ciekawe ogłoszenie z a6 c5 2,7 bit avant a nie jakieś pierdoły ,takimi zakupami Aga się zajmuje ja tylko daje karte :decayed:

spoko mogę jakieś fury wklejać :kox: ale takie rzeczy na bank ci będą potrzebne a tu masz za free :naughty:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:33_________________________________________________@Buszek a co robisz w czwartek w wolne? może by tak wjechać do tego garażu czymś innym niż OOOO :wink4: co?

dziadek co do czwartku to nie wiem bo albo w piatek albo w sobote wyjezdzam spowrotem :mysli: ale jutro Ci napisze jak cos

Opublikowano

ale jutro Ci napisze jak cos

:good:

Opublikowano

dziadek jak cos to jutro mozesz przyjechac, tylko ktora godzina? najlepiej okolice poludnia to moj tata jeszcze bedzie jak cos trzeba by pomoc, no i bedzie najcieplej, bo garaz jest duzy ale bez pradu itp, wiec ciagniemy kablem z mojego garazu :decayed:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:09_________________________________________________a no i u mnie 1be wkoncu siedzi :kox:

Opublikowano

dziadek jak cos to jutro mozesz przyjechac, tylko ktora godzina? najlepiej okolice poludnia to moj tata jeszcze bedzie jak cos trzeba by pomoc, no i bedzie najcieplej, bo garaz jest duzy ale bez pradu itp, wiec ciagniemy kablem z mojego garazu :decayed:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:09_________________________________________________a no i u mnie 1be wkoncu siedzi :kox:

spoko mi by pasowało a co do pomocy to chyba cb podłączyć to damy radę :wink4:, może wyślij mi nr tel na PW to się jakoś dokładniej dogadamy?

Opublikowano

chyba zajadę proszę o info o godzinie :)
Opublikowano

Patryk dziadek pusci Ci smsa jutro jak cos ale to miedzy 10 a 14 mysle ze bysmy robili jak mu bedzie pasowac :wink4:

Opublikowano

Dzięki wielkie Buszek za udostępnienie garażu a w szczególności za udostępnienie taty bo naprawdę człowiek niepoddający się i dokładny.

ps. jak odjeżdżałem od was to jeszcze raz spróbowałem i płyta wyszła :>

Opublikowano

Dzięki wielkie Buszek za udostępnienie garażu a w szczególności za udostępnienie taty bo naprawdę człowiek niepoddający się i dokładny.

ps. jak odjeżdżałem od was to jeszcze raz spróbowałem i płyta wyszła :>

:naughty: ja zacząłem wyjmować ty skończyłeś .

Foto porób gdzie się zamontowaliście :)

Opublikowano

cb między fotel kierowcy a słupek środkowy pasuje tam idealnie tylko słaby dostęp jakby trza kanał zmienić itp. Prąd z aku bezpośrednio prosto z bagażnika poprzez głośniki na tylnej półce. Przywozić ci Patryk jutro ten cały stuff dziecięcy ? :wink4: bo dla mnie żaden problem i tak będę do roboty jechał :cool1:

Opublikowano

cb między fotel kierowcy a słupek środkowy pasuje tam idealnie tylko słaby dostęp jakby trza kanał zmienić itp. Prąd z aku bezpośrednio prosto z bagażnika poprzez głośniki na tylnej półce. Przywozić ci Patryk jutro ten cały stuff dziecięcy ? :wink4: bo dla mnie żaden problem i tak będę do roboty jechał :cool1:

daj cynka wcześniej tak ze 20 min.

Opublikowano

dziadek prosze bardzo, do uslug :decayed:

Opublikowano

bmw-smallpenis2.jpg

ej no.... :blink:

i jeszcze ten Twój avatar ... i wszystko jasne :decayed:

Dziadek... jakbyś siedział cicho to nikt by nie zauważył :wink4:

Opublikowano
:hi: siemandero z wieczora :decayed: co tu sie dzieje :naughty:
Opublikowano

Witam wszystkich Panów i Panie z Elbląga ;)

Widziałem ten wątek parę razy i zawsze przymierzałem się odwiedzić wasz spot ale jakoś albo brakowało czasu, mobilizacji albo po prostu zapominałem ;) Ale obiecuję, że jak naprawię swoje wszystkie problemy z autem i po skończonej sesji(mam nadzieję pozytywnie) zawitam u was.

Mam do was także małe pytanie odnośnie czy znacie może jakiegoś dobrego mechanika w Elblągu czy okolicach, który sprawnie mógłby usunąć szeroko spotykany błąd z immo (błędy w Vag 01176 i 01177) bo auto stoi już prawie 2 tygodnie u jednego mechanika z Pasłęka, który kompletnie sadzę, że nie wie o co chodzi...

edit//Może jeśli znajdę trochę czasu w weekend spróbuję sam przeczyścić wg tutorialu zamieszczonego w Warsztacie

Opublikowano

Opisz dokładniej objawy - auto odpala/nie?

Próbowałeś na obu kluczykach?

Auto ma centralny na pilota?

Generalnie do sprawdzenia pętla indukcyjną przy stacyjce (na 99% nie styka coś przy niej), połączenie w kostce na stacyjce (znajdziesz ją po zdjęciu osłon, kierownicy, generalnie jest trochę dłubania), wyczyść i sprawdzić styki.

Poszukaj po prawej stronie kolumny kierowniczej jest puszka od immo. Po kablu (podwójny) dojdziesz od pętli przy stacyjce taki czarny okrągły. tam są wtyczki - popsikaj kontaktem i kilka razy wyciągnij i włóż - powinno pomóc.

http://img528.imageshack.us/i/immo3vz4.jpg/

Pomoga powyższe zabiegi - :drunk: zadowole się wyborową ;):drunk:

jak powyższe nie pomoże czasami trzeba prowadzić dodatkowe ekranowanie przewodu - owijasz folią ten co masz a na to izolację.

Jak nie ogarniesz tematu polecam BoschService na Łęczyckiej

Opublikowano

jak dalej cos bedzie nie tak a potrzebowal bys jakiegos elektryka ktory to ogarnie to polecam na niepodleglosci kolo tego auto gazu jest koles bardzo dobry :good:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 20:08_________________________________________________zawijam jutro dalej, wiec dziekowa chlopaki za spot no i grzebanie przy bmw dziadka, pozdrowienia i do nastepnego :wink4: