Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje Patryk :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do pracy to tak dla pewności napisze-wiesz że ci się dzień wolny należy i jeszcze tydzień dodatkowo?

Żona jest kadrową i kodeks pracy ma w małym paluszku :naughty:

dasz radę być w czwartek na spocie? mam dla ciebie niespodziewajke :wink4

Spokojnie będę napewno

Opublikowano

Opijemy pepkowe w Kaletce :decayed::wink4:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Adadur co to za szaleństwa po mieście ? nie wiemy jakie ograniczenie obowiązuje w obszarze zabudowanym? :wink4::tongue4:

słuchajcie chłopy weźmie ktoś (pewnie Adadur bo Grześka pewnie znowu nie będzie) jutro VAG-a na spota...? ...koleś z roboty by podjechał gościnnie Cordobą TDI - przeładowuje mu :gwizdanie:

Opublikowano

no i ja może w tym tygodniu się wyrobię na spota.

czwartek u mnie w robocie to najgorszy dzień i nigdy nie mogę się wyrobić.

tylko nie wiem czy będę miał czym podjechać bo audi jeszcze nie sprzedana i do tego miałem dzisiaj spotkanie z przecinakiem.

trochę mi auto poszarpał :(:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 20:37_________________________________________________GRATULACJE PATRYK :good: :good: :good:

Opublikowano

Adadur co to za szaleństwa po mieście ? nie wiemy jakie ograniczenie obowiązuje w obszarze zabudowanym? :wink4::tongue4:

słuchajcie chłopy weźmie ktoś (pewnie Adadur bo Grześka pewnie znowu nie będzie) jutro VAG-a na spota...? ...koleś z roboty by podjechał gościnnie Cordobą TDI - przeładowuje mu :gwizdanie:

co ja ... ? gdzie...?

Mnie choróbsko złapało - i wpadnę jak już to na chwilę, no VCDSa moge wziąć.

Cordoba jakie ma turbo?

Opublikowano

co ja ... ? gdzie...?

na 12 lutego<->królewiecka przeleciałeś przez skrzyżowanie na śwaitłach jak przecinak :kox:

Cordoba jakie ma turbo?

no to jest 90KM więc teoretycznie bez kierownic, więc w/g mnie albo N75 albo jakaś nieszczelność :mysli:

Opublikowano

tia... mnie nie będzie... jak co czwartek zajęty... poczekam na zmianę dnia spotkań chyba bo patrząc przyszłościowo to się u mnie raczej nie zmieni :disgust:

Opublikowano

No to czas zmienić, jeżeli o mnie chodzi to może być też każdy inny dzień :naughty: można obgadać jutro jakieś propozycje

Opublikowano

Siemka,

III Zlot w Kaletce już powoli widać...

proszę zając stanowisko w tym temacie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183100.0

Opublikowano

tia... mnie nie będzie... jak co czwartek zajęty... poczekam na zmianę dnia spotkań chyba bo patrząc przyszłościowo to się u mnie raczej nie zmieni :disgust:

Grzesiek - powiedz po prostu który dzień tobie odpowiada?

skoro już o zmianach co myślicie aby spoty jednak robić na tym dużym parkingu - na terenie dawnego Elzamu - za Statoilem za rzeczką, na przeciwko hurtowni elektrycznej laFrance

kto tam bierze wypad do Kaletki pod uwagę?

Opublikowano

skoro już o zmianach co myślicie aby spoty jednak robić na tym dużym parkingu - na terenie dawnego Elzamu - za Statoilem za rzeczką, na przeciwko hurtowni elektrycznej laFrance

dla mnie może być jakby co to zawsze w lato można sobie z kierowcą przyjechać na spota i jakieś piwko blisko jest gdzie kupić :decayed:

ja raczej nie bo Bukowina w marcu, wesele siory w kwietniu no i kolejny weekend byśmy musieli zostawić dziewczyny z teściami żeby do Kaletki pojechać :confused4:

Opublikowano

Ja biorę pod uwagę jak co roku :decayed: a co z tego wyjdzie.........zobaczymy[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 16:05_________________________________________________tak w ogóle to ktoś dzisiaj będzie na spocie, bo akurat mi pasi to wpadnę na chwilkę na bajerę :cool1:

Opublikowano

tak w ogóle to ktoś dzisiaj będzie na spocie, bo akurat mi pasi to wpadnę na chwilkę na bajerę :cool1

ja bede , partyk czyli father no i adadur obiecał zvagować cordobe :decayed:

Opublikowano

Wbijac na topic o Kaletce Elblążaki :naughty::decayed:

Opublikowano
:ssij::decayed:
Opublikowano

Dla poprawienia humorku :decayed:

http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5kDxg

TYLKO VOLUME NA MAXA BO DIALOGI SĄ ZA..BISTE

Opublikowano

Patryk :kwiatek: kupione na przywitanie dziewczyn?