Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tankuje u "Pana Waldka" w garażu i nie narzekam :wink4: też z ciekawości robiłem test, 3 dni w słoiku stało na ogródku i nic :naughty: a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 427,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew:

A u mnie spadl snieg a wczoraj nowe felgi wyrwalem na letnie :wallbash:

Opublikowano

Ja tankuje u "Pana Waldka" w garażu i nie narzekam :wink4: też z ciekawości robiłem test, 3 dni w słoiku stało na ogródku i nic :naughty: a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać :decayed:

:decayed:

Jak byłem w Gdyni to przyszedł dźwig do załadunku z Litwy i był na rope :naughty: . Przy mrozach około - 20 paliwo było konsystencji wody , a nasza ropa zaczynała się robić gęsta jak kisiel . Co te zagraniczniaki dodają tam za dodatki :blink:

Opublikowano

w zeszłym tygodniu ... stacja Leklerkowa

dokładnie diesel przy ok. -10 wyraźnie gęstnieje robi się oleisty ... ale ma spełniać normy chyba do -35

nie ma co eksperymentować a lać na sprawdzonych stacjach. To samo dotyczy dodatków do paliwa - puki nie ma ekstremalnych mrozów to nie ma sensu ich kupować, jak już lepiej kupić "ulepszonego" diesla.

Opublikowano

Ja akurat leje Dynamica czasami zwykły ON ale miałem chwile czasu i okazję więc postanowiłem po eksperymentować. a gdzie Adaś tankujesz?

Od lewej ON Lotos Optima z ul. Rawskiej z denaturatem który podobno ma chłonąć wode, w środku Lotos Dynamic diesel, po prawej ON Statoil(wszystkie paliwa stały ok 4h na słońcu)

da22590eb13ff58dm.jpg

ON Statoil po przechyleniu słoika

6cdd3f358b28a23fm.jpg

Opublikowano

ja w sumie zawsze na lotosie tankowalem tego dynamica, swojego tezjakw pl jestem to tam tankuje i problemow nie ma, wczorajsze cuda co odebralem stan igielka z a6 koles zmienil na wieksze bo te za male byly dla niego :kox: cena tez powiem wam ze okazja :decayed:

dsc0394sa.jpg

Opublikowano

gadaj

Opublikowano

jak już lepiej kupić "ulepszonego" diesla.

tia... w necie ostatnio było... chyba WRCLaguna na Fejsie nawet dodał... wszystkie te super paliwka (Orlen Verva, Shell V-Power Diesel i Statoil Gold Arctic) przy -25 szlag trafił... a ten Statoil to podobno daje gwarancje do -42 :polew:

Opublikowano

Na cały zbiornik nalać z litr Pb i problem z bani

Opublikowano

Buczek :good: i nie białe ...

Opublikowano

Buczek

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:decayed: cena 200f czyli niecaly tysiak, jeszcze chcial mi dac do nich oryginalne sruby te co po sztuce na kolo, zastanawiam sie czy jak w pl bede to nie walnac ich na czarno :mysli:
Opublikowano

:decayed: cena 200f czyli niecaly tysiak, jeszcze chcial mi dac do nich oryginalne sruby te co po sztuce na kolo, zastanawiam sie czy jak w pl bede to nie walnac ich na czarno :mysli:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ABSOLUTNIE NIE RÓB TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Łay :decayed:

Opublikowano

Felgi w tym stanie są warte spokojnie 2 tyś po malowaniu na które wyda z 500-600zł przy lakierze "zwykłym (stracą swój uroki i efekt wizualny) a z 700zł przy specjalnym lakierze aby zachować ich efekt wizualny.

Po malowaniu zwykłym lakierem będą warte ... może 1000zł choć ja bym za tyle ich nie kupił i tak.

Jak Grzesiu chce mieć czarne niech kupi takie poździerane - można wyrwać w okazji nawet po 700zł i pomaluje na co chce, a te korzystniej było by sprzedać ...

Wiem że Grzesiu młody i fantazja go poniosła ale to było by jak strzał w nogę ...

Opublikowano

Ja mam zatankowane z leclerca i to połowa baku jeszcze z czasów jak było +5 stopni, druga połowa lana jakieś 2 tyg temu, temperaturki po -22, auto stoi na zewnątrz i nie ma problemu - śmiga jak szatan ;)

Opublikowano

Felgi w tym stanie są warte spokojnie 2 tyś po malowaniu na które wyda z 500-600zł przy lakierze "zwykłym (stracą swój uroki i efekt wizualny) a z 700zł przy specjalnym lakierze aby zachować ich efekt wizualny.

Po malowaniu zwykłym lakierem będą warte ... może 1000zł choć ja bym za tyle ich nie kupił i tak.

Jak Grzesiu chce mieć czarne niech kupi takie poździerane - można wyrwać w okazji nawet po 700zł i pomaluje na co chce, a te korzystniej było by sprzedać ...

Wiem że Grzesiu młody i fantazja go poniosła ale to było by jak strzał w nogę ...

Wlasnie myslalem tez moze te pozniej opchnac i kupic jakies bbsy czarne, zobaczymy jak te na aucie beda wygladac

Opublikowano

Wlasnie myslalem tez moze te pozniej opchnac i kupic jakies bbsy czarne, zobaczymy jak te na aucie beda wygladac

co z oponami?

Ja za miesiąc 4 biorę.

Opublikowano

Zawsze może sobie folie walnąć - będzie :kox: a jak się nie spodoba to zrywa i ma ori :naughty:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:34_________________________________________________aha i to samo na dach - czarny vinyl czy jak to się tam nazywa to co siemian ma na całym aucie - i obowiązkowo wtedy autko troszkę w dół

a tu masz jak to na aucie Siemiana wygląda:

foto4.jpg

Opublikowano

Tak myslalem nad ta folia ale to trzeba w garazu zrobic sucho i sterylnie :decayed: co do oponek dowiaduje sie wlasnie ile za nowe sztuka tutaj od 60f z montazem, mysle nad 225/40 albo 235/40