Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trza do pełna zalać i sprawdzić :wink: mi ostatnio na całym baku średnia 8.4 wyszło ale raz miałem trasę do Malborka i tam po zakrętach się ciągnęłem 90km/h a wtedy on naprawdę mało pali nawet 4.5 - 5.5 na fisie ale za to nadrabia przy 140 :kwasny:

...ja nie wiem czy będę na spociku w tym tygodniu :kwasny:

no właśnie była zalana do pełna.

a nawet więcej bo na kołkach stała żeby całe zamówienie weszło :decayed::decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
znowu pali ponad normę :decayed:

no właśnie tak mi się wydaje.

bak 60 litrów mam przejechane 400 km a strzałka kawałek przed rezerwą.

coś mi nie pasi bo licząc 10 l/100 km to powinna przynajmniej 500 km przejechać.

Co jak co ja uważał bym to za normalne spalanie (dodaj jeszcze z 50km które przejedziesz i miejska jazda z klimą zamyka ci sie na poziomie 12 l/100km) - nie wiem czy jutro będę wyciągał auto z garażu ... więc może dziś.

Opublikowano

Mi się też wydaje że 12l/100km po mieście z klimą to na ten silnik poprawne spalanie :kwasny:

Opublikowano

A na mojego parcha 8,5 krótkie trasy po mieście z klimą to ok czy nie ?

Opublikowano

jeszcze zależy jak śmigasz ja w b6 miałem średnie spalanie 6.5-7 litrów w jeździe mieszanej...

dla porównania zobaczcie sobie na www.motostat.pl tam ludzie sobie prowadzą statystyki na podstawie zużytego paliwa i przejechanych km więc jest to miarodajne :decayed:

Opublikowano

Ta patrzyłem ale wychodzi na to że normalne średnie spalanie dla a4 tdi to w granicach 4 litry na 100 :P więc podziękuję za takie źródło informacji.

Opublikowano

ale ja klimy w mieście nie używam

wolę sobie szybę otworzyć.

a dlaczemu Was nie będzie??

---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ----------

Adaś dzisiaj nie dam rady.

na następnym spocie zobaczymy.

dzięki

Opublikowano
Ta patrzyłem ale wychodzi na to że normalne średnie spalanie dla a4 tdi to w granicach 4 litry na 100 :P więc podziękuję za takie źródło informacji.

no ale patrz gdzie ludzie mają takie spalanie - wchodziłeś w poszczególne wątki ludzi i patrzyłeś dokładnie ile % na danym tankowaniu ma w mieście, ile poza , na jakich oponach itd itp? tam jest wszystko bo to ludzie sobie prowadzą dla własnej wiadomości a nie żeby się przechwalać - wpisują przebieg auta, ile litrów zatankował i przy następnym wpisie przebiegu i kolejnego tankowania mu wychodzi ile spalił...

Opublikowano

no ale patrz gdzie ludzie mają takie spalanie - wchodziłeś w poszczególne wątki ludzi i patrzyłeś dokładnie ile % na danym tankowaniu ma w mieście, ile poza , na jakich oponach itd itp? tam jest wszystko bo to ludzie sobie prowadzą dla własnej wiadomości a nie żeby się przechwalać - wpisują przebieg auta, ile litrów zatankował i przy następnym wpisie przebiegu i kolejnego tankowania mu wychodzi ile spalił...

no właśnie przeglądałem i średnio wychodzi im 10 litrów na 100 km ( 80% miasto i 20% trasa )

a ja mam 420 km przejechane i już za chwilkę rezerwa!! klimy nie włączam i staram się nie deptać gazu. sporo!!!

a do tego coraz słabiej mi odpala. trzeba długo kręcić więc sądze że coś nie halo jest!!

Opublikowano
  • Autor

Dziadek masz wpierdul byłeś w MK... :decayed::bicz:

Opublikowano

O matko z córką :shock3: kto się odezwał :wink:

Dziadek masz wpierdul byłeś w MK... :decayed::bicz:

ups :embarrassed:

Bielik a u ciebie jak tam przewody i świece - bo jak już zaczyna gorzej palić to może w tą mańkę pójść :naughty:

Opublikowano

też właśnie tak myślę.

świece zmieniałem bo miałem wcześniej na stanie a przewodów nie ruszałem.

ale obawiam się że cewka powoli odmawia posłuszeństwa. buja silnikiem i czasami nim rzuca podczas jazdy ( tak jakby przerywał )

a cewkę da się sprawdzić na kompie??

Opublikowano

no takich rzeczy to ja już nie wiem co do cewki - wydaje mi się że ona działa lub nie :eusathink: ale to taki tępy strzał :wink:

Opublikowano

sory chłopaki że na spota nie zawitałem ale tyle roboty mam przy domu :facepalm: , że zapomniałem z tego wszystkiego . Może pogoda dopisze w weekend i grila se w niedziele zrobimy takiego obiadowego :whistling:.

Opublikowano

Siema:decayed: ile dostał bym tak na oko za mojego pazdzierza ?? Na tych felach 18" i wszystkim jbl glosnikach radiu jvc itp tak jak stoi:decayed: chyba ze jakiś chętny?? Tylko przebieg 350t ale auto serwis do 280 przez ASo No i w stanie nie trzeba wkładać w niego

Opublikowano
  • Autor
Siema:decayed: ile dostał bym tak na oko za mojego pazdzierza ?? Na tych felach 18" i wszystkim jbl glosnikach radiu jvc itp tak jak stoi:decayed: chyba ze jakiś chętny?? Tylko przebieg 350t ale auto serwis do 280 przez ASo No i w stanie nie trzeba wkładać w niego

Dam Ci mojego uśmiecha i dopłacisz mi ze 2k zł :decayed::grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Daj mi krzyż z Twojej klaty alvaro to sie dogadamy:decayed:

---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------

Szału nie robi:wink:

---------- Post dopisany 26-06-2012 at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany 21-06-2012 at 12:55 ----------

Chłopaki na sprzedaż buda mojego taty za ok 13t tak jak stoi, mama mu marudzi o cos młodszego dlatego sprzedaje, wszystko zrobione w niej nie trzeba nic robic

Opublikowano

A za felunek ile chce :decayed: swoje 16 mu oddam w rozliczeniu :kox: