Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bierz benze:kox::jerk:

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

u mnie w benzie po 3tysiach czuc :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Buszek ty masz turbo :wink: a w e39 benzyny tylko r6 wolnossaki ale 2.0 nie warto brać jak już to tylko 2.5 - 523 lu 525 mój kolo ma i w gazie i mu 11 wychodzi ale z Pasłęka dojeżdża :decayed:

w e39 poza odgłosem silnika sama praca zawieszenia jest boska - kompletnie nic nie słychać , a w dieslach też jest bardzo cicho tylko trzeba brać z końca produkcji 2.5d lub 3.0d bo 2.5tds to lipa

porównując z 1.9tdi niestety większość aut jest cicha - niestety tylko niezawodność w 1.9 jest nie do przebicia :kwasny:

Opublikowano

dziadek ma rację. (polać mu!!)

jak BMW to tylko 523 lub 525 bo 520 nie jeździ.

ja też nad tym modelem się zastanawiam. skoda się właśnie robi i jak ten zabieg jej nie pomoże to do żyda.

525 jest najmniej awaryjnym silnikiem benzynowym BMW.

tylko pamiętaj że one mają po 4 wahacze na KAŻDE koło i są przynajmniej 2 razy droższe do wahaczy Audi.

ale napewno są o wiele trwalsze od konstrukcji wahaczy w Audi.

Opublikowano

...tylko pamiętaj że one mają po 4 wahacze na KAŻDE koło i są przynajmniej 2 razy droższe do wahaczy Audi.

ale napewno są o wiele trwalsze od konstrukcji wahaczy w Audi.

ej, mówisz o przodzie? przód to po dwa wahacze dolne na koło - a góra standardowe mocowanie, no chyba że mówisz o tyle bo tam to jest magia i nie wiem co do czego służy :wink:

Opublikowano

no i mnie przyłapałeś. rzeczywiście ma mniej wahaczy. z przodu są 2 a z tyłu i 3 z tyłu.

ty to jednak mądry chłopak jesteś :grin::grin:

Opublikowano
no i mnie przyłapałeś. rzeczywiście ma mniej wahaczy. z przodu są 2 a z tyłu i 3 z tyłu.

ty to jednak mądry chłopak jesteś :grin::grin:

No wez bo się czerwienie

Opublikowano

już różowy jesteś :decayed:

Opublikowano
już różowy jesteś :decayed:

no prezesem to nie zostanę raczej :wink:

Opublikowano

Bielik Skodzinka widzę już pod blokiem

:naughty:

---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

Łukasz już wie :wink: i powiem reszcie jednak łożysko w kole na 99% padnięte ,na stacji w warunkach laboratoryjnych sprawdzone :decayed: diagnosta powiedział że skrzynia jeszcze pożyje . Łożysko zamówione :decayed: i jeszcze muszę znaleźć mechanika co mi nadkola założy bo ja jakoś weny nie mam .

Opublikowano
Bielik Skodzinka widzę już pod blokiem

:naughty:

---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

Łukasz już wie :wink: i powiem reszcie jednak łożysko w kole na 99% padnięte ,na stacji w warunkach laboratoryjnych sprawdzone :decayed: diagnosta powiedział że skrzynia jeszcze pożyje . Łożysko zamówione :decayed: i jeszcze muszę znaleźć mechanika co mi nadkola założy bo ja jakoś weny nie mam .

no to całe szczęście bo już ci się za skrzynią rozglądałem :whistling:

Opublikowano

ja już nawet znalazłam :decayed:

Opublikowano

Patryk już wie :wink: ale powiem wszystkim wszem i wobec że Skoda raczej idzie do żyda.

podobno silnik nie jest w dobrej kondycji i może pojeździć ale nie musi. ogólnie loteria.

a nie mam zamiaru w nią pakować kasy.

tylko kupić teraz coś innego i też nie wiedzieć co w nim siedzi też lipa :kwasny:

no i zagwostka.

Opublikowano
Patryk już wie :wink: ale powiem wszystkim wszem i wobec że Skoda raczej idzie do żyda.

podobno silnik nie jest w dobrej kondycji i może pojeździć ale nie musi. ogólnie loteria.

tylko kupić teraz coś innego i też nie wiedzieć co w nim siedzi też lipa :kwasny:

no i zagwostka.

oj tam goń ją - a jak będziesz coś kupował to mnie weźmiesz jako doradce to przez 6 miesięcy nic nie kupisz :wink:

siostrze dziś kupiłem Astrę III 1.6 2004 rok - przebieg z książką (nie chińską :grin:) 90tys km - do końca serwis - autko po lekkim gradobiciu do wyciągnięcia wszystko

u tego samego typa stał golf IV 1.9 AJM 99 rok, 5drzwi z przebiegiem uwaga 197tys km - serwis do końca - malina wczoraj przyjechał - dziś sprzedany - mój koleś się zastanawiał przez noc - ja mu mówiłem bierz bo długo nie będzie stal - no i dziś już sprzedany - a wersja bogata była z nawi kolorową , fotele kubełki grzane itp - koleś gapa :doh:za 12300 poszedł do opłat

Opublikowano

no i zagwostka.

i będzie to co mówiłeś :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak 99 rok to i tak pożytku z navi by nie było bo nie DX ale fajny wypas z tego co mówisz jak na tą cenę... :wink:

Opublikowano
Jak 99 rok to i tak pożytku z navi by nie było bo nie DX ale fajny wypas z tego co mówisz jak na tą cenę... :wink:

Ja tam na navi się nie znam ale auto naprawdę przyczepić się nie było do czego. Fotele nic nie zniszcZone to samo Kiera itd No ale i tak już po, ktoś się będzie cieszyl, ogłoszenie jeszcze było jak ktoś z ciekawości chciałby zobaczyć,Allegro lokalizacja pasłęk

Opublikowano

oj dziadek jak my razem będziemy szukać auta to przez rok nic nie kupię.

ja sam szukałem 5 mięsięcy a jak ty dołączysz to aż boję się pomyśleć ile to będzie trwać.

patryk może i będzie BMW ale też zastanawiam się nad Renaultem Megane Combi. podobają mi się bardzo. ale zobaczymy.

Opublikowano
... zastanawiam się nad Renaultem Megane Combi. podobają mi się bardzo. ale zobaczymy.

a to ten machanior co ostatnio był Meganką ci poleca? Ma ogarniętą ją ? bo w/g mnie strasznie plastikowe w środku są te meganki i zawieszenia prawdopodobnie bardzo delikatne - ale w sumie to samo ludzie mówią o A4 :grin: w sensie zawieszenia :wink:

Opublikowano

właśnie dzwonili do mnie handlarze że za tydzień będą mieli Octawie Combi 1,8 T 4x4.:naughty::naughty::naughty:

ksenon, klimatronik, tempomat i takie tam inne w wersji Laurin&klement. Krem w środku a buda czarna!!:slina::slina::slina:

nie widziałem jej ale chyba się koło niej zakręcę.

---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ----------

... zastanawiam się nad Renaultem Megane Combi. podobają mi się bardzo. ale zobaczymy.

a to ten machanior co ostatnio był Meganką ci poleca? Ma ogarniętą ją ? bo w/g mnie strasznie plastikowe w środku są te meganki i zawieszenia prawdopodobnie bardzo delikatne - ale w sumie to samo ludzie mówią o A4 :grin: w sensie zawieszenia :wink:

nie nikt mi tego auta nie polecał. poprostu mi się podoba. przed Skodą też się za nimi rozglądałem. ale wtedy w pobliżu e-g stały tylko diesle.

Opublikowano
właśnie dzwonili do mnie handlarze że za tydzień będą mieli Octawie Combi 1,8 T 4x4.:naughty::naughty::naughty:

ksenon, klimatronik, tempomat i takie tam inne w wersji Laurin&klement. Krem w środku a buda czarna!!:slina::slina::slina:

nie widziałem jej ale chyba się koło niej zakręcę.

"bieri" tylko sprawdzi ją dobrze żeby lipy nie było :wink:

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

a i chyba będę u ciebie koło 14 po ten termostat do skody dla kolesia co kiedyś pytałem - no chyba że nie ma :whistling: