Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz to Toyota wprowadziła globalną akcję serwisowa bo w stanach przed dywanik niby ktoś się zabił - widać Renaty nie stać na coś podobnego

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam kolegów.

Wie ktoś z was gdzie w elblągu badź w okolicy ktoś zajmuje sie polerowanie szyb?? mam na przedniej szybie rysy powstałe od wycieraczek i chciałbym sie tego w jakis sposób pozbyć.

Opublikowano

Kup sobie tlenek ceru na allegro, ale ten biały/szary, maszyna, dobrze zmoczyć szybę, filc i jedziesz ;).

Tylko rób całą szybę równomiernie. Nie martw się o to że porobisz soczewki bo żeby cokolwiek było widać że w ogóle polerowałeś to trzeba kilka godzin jechać maszynowo ;). Czy ktoś w Elblągu robi - nie wiem.

Opublikowano

no dzieki za podpowiedz.ale chciałbym się udać do jakiegoś warsztatu.mam tylko w jednym punkcie taki ślad aczkolwiek drażni oko.

gdyby jednak ktoś wiedział gdzie w elblągu jest warsztat, który zajmuje sie takimi rzeczami będe wdzięczny za info.

Opublikowano

na pewno odradzam "Fachowców" na Okrężnej. zwykłe partacze. wymieniałem u nich szybę i nie dość że mi dach porysowali przy odklejaniu przedniej szyby to jeszcze połamali i poszczerbili mi plastiki na podszybiu.:facepalm::facepalm: omijaj ich szerokim łukiem.:thumbdown::thumbdown:

nie wiem czy na pasłęckiej nie robią takich rzeczy.

jak chcesz to mogę dać Ci numer bezpośredni do szefa.

Opublikowano
witam kolegów.

Wie ktoś z was gdzie w elblągu badź w okolicy ktoś zajmuje sie polerowanie szyb?? mam na przedniej szybie rysy powstałe od wycieraczek i chciałbym sie tego w jakis sposób pozbyć.

Pewnie masz AC ... proponuje dokupić pakiet szyby po jakims czasie punktakiem ją uszkodzić i zgłosić z pakietu ... zniżki AC nie lecą wówczas.

Tylko dobrze przeczytaj OWU AC odnośnie pakietu !...

Opublikowano

Adaś lewa tylna pozycja Ci nie świeci. Trza koniecznie wymienić :decayed:

Opublikowano

Adaś dostałeś "Karnego kutasa" za stanie pod ścianą na naszym parkingu? :decayed:

Opublikowano

koledzy myślicie że w elblągu w zakładzie szklarskim MIŚ będą mieli no czy sprzedadzą tlenek ceru??

Opublikowano
Adaś lewa tylna pozycja Ci nie świeci. Trza koniecznie wymienić :decayed:

Wiem już przed świętami mi nie świeciła cała lewa strona ... ale to przez te zjebane ledy (co Grzesiu polecał :decayed::wink:) robi mi na lewej stronie zwarcie).

Dobrze że mi przypomniałes musze kupić te żarówki ... tym razem idę po całości Osram LED 4000

ps. no fajne masz te "czarne" towarzystwo w pracy ... :naughty:

Adaś dostałeś "Karnego kutasa" za stanie pod ścianą na naszym parkingu? :decayed:

A tak wiedziałem od razu że dostanę ... choć tam kurna nikomi nie przeszkadza auto jak stoi w poniedziąłki jest jakaś masakra nie ma gdzie auta postawić.

Mało tego po pracy podejchałem pod dialog ... wlazłem z reklamacją na 12 minut a za szybką kwitek już od 8 minut wypisany. Całe szczęście mieli innego to od razu zagadałem i odpuścili.

Potem wracając do domu gościu przyciachał by mi całą lewą stronę ...

... nie lubię poniedziałków...:wink:

koledzy myślicie że w elblągu w zakładzie szklarskim MIŚ będą mieli no czy sprzedadzą tlenek ceru??

zobacz ile cię skasują ale przemyśl ten temat z pakietem szyby ... nowa to nowa, inna bajka

Opublikowano

Dziadek widzę że macie darmowego neta w :kox: . Stoję niedaleko twojego osiedla

Opublikowano

ja w domu nic nie znajduje :kwasny: kiedy ci podrzucić te rajtuzy?

Opublikowano

I racz nam dać Panie

:banan::banan::banan::banan:

Opublikowano
ja w domu nic nie znajduje :kwasny: kiedy ci podrzucić te rajtuzy?

Możesz dzisiaj , nigdzie się. nIeruszam z domu bo niech e :wink:

Opublikowano
Opublikowano

W takim stanie jak na focie to nie mało by kosztował

Opublikowano

witam kolegów.

czy ktoś z was słyszał o firmie klocków hamulcowych ABE badź słyszeliście jakieś opinie w ich temacie??

Opublikowano

syf

Opublikowano

a master sport??