Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teść miał w serii 600 - rakieta to nie była , w tym małym pewnie lepiej daje rade - ale spali wszystko, praktycznie silnik bez wad jezeli chodzi o bezawaryjność

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie moze wiecie gdzie na warmi i mazurach posiadaja jakies maszyny do rolowania nadkoli najlpeiej okolice olsztyna ? pzdr \

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego koledzy :wink:

Opublikowano

Najlepszego Panowie :wink:

Dziadek pytanko jest gdzie dorwać płytę do navi do BMW 525 takiej jak miałeś? :decayed:

Opublikowano
Najlepszego Panowie :wink:

Dziadek pytanko jest gdzie dorwać płytę do navi do BMW 525 takiej jak miałeś? :decayed:

wesolych ,

plyte te w necie bez problemu znajdziesz ...nie pamietam dokładnie gdzie ale jest ogólnie dostępna na forum bmw tzn link do niej ...

---------- Post dopisany at 01:07 ---------- Poprzedni post napisany at 01:04 ----------

Ja miałem business są jeszcze profesional :decayed:

---------- Post dopisany at 01:11 ---------- Poprzedni post napisany at 01:07 ----------

BMW-klub.pl • Zobacz forum - Nawigacja samochodowa

sporo tego , jak masz kolorowy wyświetlacz i dwa napędy DVD to profesional , jak jeden napęd i monochrom to busininess

Opublikowano

OK dzięki sprawdziłem, ale wersja navi business i dużo z nią się nie da zrobić :facepalm:

Opublikowano
OK dzięki sprawdziłem, ale wersja navi business i dużo z nią się nie da zrobić :facepalm:

Jak to? Mapy bardzo dokładne i aktualne , bardziej niż w audi ...jedyna wada to ze wyświetlacz nie jest kolorowy ...a co ty chciałeś z tym zrobić ...dla mnie była spoko

---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ----------

Tu masz Np mapy

BMW-klub.pl • Zobacz temat - BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2014

Opublikowano

Ale ty miałeś ta wersje z mapa czy tylko strzałki bo tu tylko strzałki także lipa:facepalm: Czytałem ze sa dwie wersje jedna przedlift ze strzałkami dopiero polift miał mapę...

Opublikowano

W przedlifcie czy polifcie miałeś dwie navi - business i profesional.

pierwsza to monochromatyczny wyświetlacz i jak ty to nazwałeś strzałki , druga to kolorowy wyświetlacz i mapa widoczna z ulicami itp...

ja miałem business i tzw strzałki - w/g mnie jest bardzo fajna , dojeżdżając do skrzyżowania pojawia się ono na wyświetlaczu wiec widać wszystko jak trzeba , a jak jedziesz prosto to masz strzałki ...w/g mnie ok...

oczywiście możesz tez nie mieć navi

Opublikowano

OK ta trochę lepiej chodzi zaczęło ja czytać tylko jak się jest tu a ma się włożona mapę polski to ma jakieś akcji i nie może znaleść adresu...

Ogólnie biała audi w naprawie u knedlera jakiś koleś przed świętami na parkingu nie zauważył jej i blachy i lakier do roboty..... Było by wszystko spoko gdyby ,fachowcy, z knedlera podczas zaworzenia auta z placu do lakiernika nie zalali jej bo teraz nie chce im w ogóle odpalić :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Grześ toc to normalne ze jak masz włożona mapę na której nie ma UK to jak ma znaleźć ?:wink: Wszędzie tak jest ze Europa jest podzielona na regiony i kraje jeżeli chodzi o navi i trzeba w takim przypadku trzeba wahlowac płytami :kwasny:

Opublikowano

Happy New Year ludziska:decayed:

Opublikowano
Happy New Year ludziska:decayed:

Chyba ty :wink:

Dzieki wzajemnie

Opublikowano

Najlepszego w nowym roku .!!!

Ja de przy piwku w domku z dziewczynami :wink:

Opublikowano

Witam! Czy znajdę tu jakiegoś użytkownika z Malborka, który posiada VAGa i pomógłby mi sprawdzić audi A4 B5 przed kupnem właśnie w Malborku?

Opublikowano

uu Alvaro tani nie jest :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Patryk kanalio:decayed:

Opublikowano
:jaaaaa:
Opublikowano

Dajcie se buzi i umówić do bukowiny ...alv jedziesz ? Patryk?

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nie myślałem nad tym :wink: