Opublikowano 6 Października 201411 l No to co mówisz to na pewno też ma znaczenie bo ostatnio jechałem z kolegą jego a6 c6 3.2 fsi i fakt jakoś przyspieszenie nie robiło wrażenia mimo że wskazówka się dźwigała dosyć szybko ale taka honda 1.4 i-vtec przy butowaniu cicha na pewno nie jest, taki większy odkurzacz
Opublikowano 6 Października 201411 l Ze Skodą mnie już nie kojarzcie. Poszła do żyda...Ok dzieki za info Bartek dzisiaj nie dam rady. Zdzwonimy się jeszcze, na razie kontrolka mi zgasła więc w oczy nie razi ale błąd pewnie pozostał.
Opublikowano 9 Października 201411 l Pojechała do Mławy. Pany może jakiegoś spota by zrobić? Ja mam tydzień L4 więc jakby ktoś coś to chętnie. Bartek jak jutro z czasem stoisz?
Opublikowano 9 Października 201411 l Czemu ty zawsze wybierasz termin jak ja sie do rodziców wybieram ? Chyba ze po 19.30 ...? Ja za spotem jestem... Mozna zebrać sie ekipa i ustawić wszystkie auta nie audi i cyknąć fotkę jakie to "spoty audi" mamy Edytowane 9 Października 201411 l przez dziadek
Opublikowano 9 Października 201411 l Hehe spoko no 19.30 jak najbardziej mi pasuje. A jak nie to jakiś inny termin:)
Opublikowano 10 Października 201411 l hehe spoty audi bez audi dziadek kiedy jakieś procenty spożywamy??
Opublikowano 12 Października 201411 l hehe spoty audi bez audi dziadek kiedy jakieś procenty spożywamy?? Dziś? Jutro? ...Dla mnie jak dla Zenka . Namyśl sie i daj mi znać , ja na szczęście na druga zmianę nie chodzę ...uff , wiec raczej będziemy dostępni Pany, zabezpieczał ktos kiedyś w elblagu lub okolicach podwozie ? Gdzie to mozna zrobić ? Edytowane 12 Października 201411 l przez dziadek
Opublikowano 15 Października 201411 l Żyjesz. Praca, dom, bieganie i tak dookoła. Zeszły tydzień siedziałem w robocie non stop i jutro też na noc jadę
Opublikowano 15 Października 201411 l a nie miało być 8 godzin i do domu?? czy to w mleczarni było?? ale zadowolony z roboty jesteś?? ja mam pracę do marca. później ten bałagan zamykają i co dalej będzie to nie wiem. pewnie kolejne szukanie roboty lub powrót na holandię
Opublikowano 15 Października 201411 l Jest 8h. Ale jak jest możliwość dorobienia to czemu nie korzystać,wszystko płatne i załapie się jeszcze na kurs na dźwigi samojezdne do złomu.
Opublikowano 15 Października 201411 l Pany , który sie zna na car audio , Adadur dobrze kojarzę ze sobie zabudowywal głośnik niskotonowy w bagażniku ?
Opublikowano 15 Października 201411 l jak jest możliwość i chęci do dorobienia to pewnie że trzeba korzystać. rób jak najwięcej uprawnień jak się da. tego nikt ci nie zabierze i zawsze się przyda. Dziadek z tego co wiem to Adaś potrafi takie cuda i chyba Wiktor
Opublikowano 16 Października 201411 l Pany , który sie zna na car audio , Adadur dobrze kojarzę ze sobie zabudowywal głośnik niskotonowy w bagażniku ? A co tam kombinujesz?
Opublikowano 16 Października 201411 l Pany , który sie zna na car audio , Adadur dobrze kojarzę ze sobie zabudowywal głośnik niskotonowy w bagażniku ? A co tam kombinujesz? takie coś chciałem zrobić http://allegro.pl/obudowa-pod-subwoofer-bmw-e46-kombi-warszawa-i4628484588.html Widzę że są dostępne właśnie gotowe więc chyba nie będę się pier..ił ...ale może podpowiesz jaki wzmacniacz do seryjnej istalacji? i Czy trzeba wyciągać z Radia RCA czy jak to się tam nazywa czy są wzmacniacze które obsługują sygnał high podawany na zwykłe głośniki i czy gra to tak samo jakby było z RCA i sygnałem low? Edytowane 16 Października 201411 l przez dziadek