Patrykbor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 garaż Ci niewiele przy takiej furze pomoże garaż sąsiadowi bmw 3 ponieśli z garażu a jeszcze po podwórku biegały dwa psy i nie pomogły połasiły sie na kiełbasę z środkiem usypiającym
Buszek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jak będą chcieli to każdą furę podwędzą ale nie powiem ładna A6
Patrykbor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 siemasz Grzesiu jak tam felunek dogadałeś sie
Buszek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 rozmawiałem z kolesiem miał zadzwonić ale ani widu ani słychu a ja tam nie bede w tyłek wchodził nie to nie
Buszek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 właśnie nie widziałem ale probowac mozna bylo spytac, jeszcze zaslepki nie kupilem do zderzaka hehe ale teraz mam wiekszy problem czyscilem przeplywomierz dokladnie tak jak w tym opisie na stronie i zaczal mi przerywac jak wlaczam samochod to zanim dostanie dawke paliwa to musze go troche przytrzymac na gazie bo jak wcisne gaz i rusze odrazu to musze do konca a wtedy rwie z buta
Buszek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 chyba bedzie trzeba bo to troche dziwne a po przeczyszczeniu spala dalej ponad 9 a palil 8
Patrykbor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jeszcze troche to ojciec zabierze ci klucze od garażu
Buszek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ostatnio to nawet częściej jeżdżę raczej a to on zepsuł bo jemu sie zachciało ja pomogłem tylko kupić środki do czyszczenie
Buszek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jakims sprayem do elektryki takim jak na forum napisane ta historia czyszczenia (fotostory) i pendzelkiem miekkim a potem powietrzem dokladnie jak na forum napisane w tych 3 miejscach.. i d*pa że tak powiem bo jak go odpale musze przytrzymac na gazie zeby zaskoczylo i przeplyw paliwa byl
Patrykbor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Grazny a ty coś będziesz zapodawał w Kaletce bo nie pamiętam
adadur Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Grazny a ty coś będziesz zapodawał w Kaletce bo nie pamiętam Heeee weźmiemy chłopaka w obroty i nie będzie miał wyjścia.[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 08:27_________________________________________________Kluski już w domu ożywione z humorami
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Grazny a ty coś będziesz zapodawał w Kaletce bo nie pamiętam Heeee weźmiemy chłopaka w obroty i nie będzie miał wyjścia.[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 08:27_________________________________________________Kluski już w domu ożywione z humorami Adam to się ciesze że rodzina w komplecie
adadur Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Adam to się ciesze że rodzina w komplecie W poniedziełek idzie do mnie zamówionko od TOM77 jak ktoś się chce podczepić to mówić.
Buszek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 adadur a co zamawiasz? może ktos chce kupić felgi 15" audi oryginalne takie jak mam na letnich Patrykbor jak dojda to flaszka for you i dziekowa :decayed: teraz tylko odkladam jeszcze na oponki 215 albo 225
GRazny Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 no właśnie Adaś... co zamawiasz? ja tam coś do kaletki wezmę... cienki bolek ze mnie ale wypić trzeba... tylko coś ten wyjazd na tą hamownię mi przeszedł
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 no właśnie Adaś... co zamawiasz? ja tam coś do kaletki wezmę... cienki bolek ze mnie ale wypić trzeba... tylko coś ten wyjazd na tą hamownię mi przeszedł Widze że Tomek ma dobre ceny ja tylko u niego kupuje Ty Grzesiek to może sie ognistej wody napijesz z nami
Rekomendowane odpowiedzi