GRazny Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 no ok... jak dla mnie PS: właśnie widziałem jak środkiem naszej wsi jechało R8
kbibi Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Może zapodamy termin spota na przyszły tydzień (czwartek) co? Dla mnie OK
walekk Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 no ok... jak dla mnie PS: właśnie widziałem jak środkiem naszej wsi jechało R8 na rosyjskich numerach ? dzis widzialem w malborku w strone elblaga sie kierowalo
GRazny Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 no ok... jak dla mnie PS: właśnie widziałem jak środkiem naszej wsi jechało R8 na rosyjskich numerach ? dzis widzialem w malborku w strone elblaga sie kierowalo nie zauważyłem...
bonczek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 no ok... jak dla mnie PS: właśnie widziałem jak środkiem naszej wsi jechało R8 na rosyjskich numerach ? dzis widzialem w malborku w strone elblaga sie kierowalo nie zauważyłem... na ruskich, na królewieckiej na dziurach prawie podwoziem tarło
Daniel_84 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Często go widywałem na 7-mce jak jeździłem do Gdańska. Szkoda że zawsze w przeciwnym kierunku niż ja jechałem. Zresztą co to za różnica.. no może taka że tym razem obejrzałbym jego tył . Co do spota to mi też lepiej pasuje przyszły czwartek
voytek80 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 szkoda chłopaki że spota robicie dopiero w czwartek bo ja jutro wyruszam w wasze strony na sobotnie weselicho we wtorek będę już wracał ... ja po wymianie przegubu bo już nie dawał rady , zakupiłem firmy GLO zobaczymy ile pociągnie, Spidan trochę za drogi do mojego modelu
kbibi Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 To ja już wiem czym śmiga BUSZEK :naughty: mały czarny piździk :tongue4:
Buszek Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 powiedz Krzysiu nie mów przyjade sami pobecza
Patrykbor Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Przejade se kolo jego domu i obadam
Buszek Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Przejade se kolo jego domu i obadam dobre Tak ogolnie to zapraszam do Starego Pola jutro na targach sprzedaje mile widziani koledzy przy kasie Wszystkie drzewka krzewy wrzosy itp
Patrykbor Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 20:50_________________________________________________i co tylko kibibi tylko widział leśniczego w nowej furmance :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi