Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ori

jak sa te otwory trójkątne to ori ma fazowane kanty na całym obwodzie otworu a tu jest fazowanie po zew. stronie i a dalej zanika

i dekielki też jakoś mało spotykane

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ADAŚ co to za puchar zgarnąłeś ? :naughty:

Opublikowano

3 miejsce za autko zlotu :naughty:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 07:37_________________________________________________Adaś... zerknij na 322 zdjęcie Skrzypka... tam widać czemu byliśmy później w szpitalu :wink4:

Opublikowano

3 miejsce za autko zlotu :naughty:

najebali się to im na oczy padło :decayed:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 07:47_________________________________________________panie coś ciekawego:

http://moto.allegro.pl/item981638851_podsufitka_podsufitowka_audi_a_4_02_05_r_s_line.html

a i znalazłem też kpl. listew progowych za 400zł ... z B7 ale psuja i sa ladniejsze niż w B6

Opublikowano

ten zlot chyba niektórych z torbami puścił :polew:

mqKZ9.jpg

Opublikowano

chyba by mnie musiało nieźle pierd..... żeby za podsufitkę tylko ze względu na kolor dać 1200zł :polew:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 10:50_________________________________________________

mqKZ9.jpg

to przyjazd... walizeczka sie spodobała :naughty:

Opublikowano

za drogo takie komplety to za 900zł chodzą

Opublikowano

chyba by mnie musiało nieźle pierd..... żeby za podsufitkę tylko ze względu na kolor dać 1200zł :polew:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 10:50_________________________________________________

mqKZ9.jpg

to przyjazd... walizeczka sie spodobała :naughty:

Fajna walizeczka szkoda ze nie rózowa:decayed: :decayed:

Opublikowano

a siema pozdrowienia z Elblaga :decayed:

chlopaki jak teraz jakis zlot przed majowka bedzie? bo zadnego info a pytam z ciekawosci :przebiegly:

Opublikowano
:wtf:
Opublikowano

:hi: nie spimy lecimy :drunk: :oklaski: :thumbup::dance::thumbup::dance:

Pitbull ft. Lil' Jon - "Krazy" Official Video

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

no wlasnie widze ze cisza w eterze :przebiegly: a GRazny dzisiaj smigales ostro nie wiem nawet czy zauwazyles ze to ja jechalem :tongue4:

Opublikowano

zauważyłem... a cisnę ostatnio troszkę bo jakoś tak mi się spodobało :gwizdanie:

średnie spalanie ze 150km piątkowej trasy miałem 7,2 :shocked: pierwszy raz w życiu... ale ostro było :naughty:

może jakiś spontan kiedyś??

jakbym nie zauważył to dzwońcie...

Opublikowano

teraz spot wypada 06. 05 :naughty:

Opublikowano

A ja dziś pierwszy raz trzymałem córkę na rękach tzn na brzuchu pielęgniarka mi położyła i Oliwka spała tak z 1,5h. Masakra jakie uczucie... :dance:

Opublikowano

A ja dziś pierwszy raz trzymałem córkę na rękach tzn na brzuchu pielęgniarka mi położyła i Oliwka spała tak z 1,5h. Masakra jakie uczucie... :dance:

:kox:

co taka cisza do c**ja

Opublikowano

co taka cisza do c**ja

wszyscy pewnie :drunk: na majówce

dziś karmiłem laski tzn jedną ja drugą Żaneta, niby przez chwilę bo narazie są za słabe żeby same jeść z butelki ale trzeba już powoli przyzwyczajać.

Wczoraj zmieniłem sobie olej na Motula :decayed:

Adaś na spocie jak damy radę to byśmy przestawili ten service z long lifa na standard i wkońcu wykasowali Service co? :gwizdanie:

Opublikowano

Ja tam tyram :ad:

Ale teraz już luz... do czasu.

Panowie w czwartek byłem w Gd-ku w Wurth'cie no i ... kicha pani powiedziała że od lutego nie sprzedają w detalu, ale zagadałem i kupiłem 2 Wurthy do klimy a Pani rozpisze w fakturze dla jakiejś firmy. :good:

We wtorek robie zamówionko od TOMa jak ktoś chce się podczepić to mówić byle szybko.

Spociki rozpisze do wakacji ... bo myślę że co 2-u tyg. formuła się sprawdziła, dajcie znać co do godziny czy zostajemy przy 18:30?

Buszek do kiedy ty jesteś w PL?

dziadek zabieraj dziewczyny do domu ... pewnie męczy was ta cała sytuacja już...

Chyba jesteś codziennie w E-gu, jak tam wtorek też masz wolne?