adadur Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ECU - termostat (jak masz auto sprzedać bierz Wiktora) - kąt taka kolejność Wszystko za jednym rzutem. Te fajki nie są aż tak istotne chyba że są padnięte to może świeczka nie dogrzewać na zimnym. Proponuje piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ECU - termostat (jak masz auto sprzedać bierz Wiktora) - kąt taka kolejność Wszystko za jednym rzutem. Te fajki nie są aż tak istotne chyba że są padnięte to może świeczka nie dogrzewać na zimnym. Proponuje piątek. wiktor mi sprawdzał świeczki i mówił że są w bardzo dobrej kondycji. mi też piątek odpowiadałby bo od jutra jestem na L4 i czas będę miał. to mówisz że wszystko za jedny razem. może i masz rację. z Wiktorem jeszcze się skontaktuję bo się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Proponuje piątek. Ja wam jutro dam znać jak tam u mnie z piątkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Panowie teraz w tym tygodniu spocik więc można wtedy wszystko obgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tysz prawda że można....... postać troszke na mrozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ALV... B8 kupione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ALV... B8 kupione? a skąd ty masz takie niuusy ALV w końcu inwestuje w przyszłość no i zajebioza ... mrozi i to zdrowo chyba nast. robótki przy aucie trzeba odłożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 złożyłeś autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kolesiowi w B5 z 2000 roku Avancik przycina się klamka zewnętrzna od kierowcy, tam jest tradycyjne cięgno czy jakiś siłowniczek el. jak w klapie bagażnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 gdzie ja i B8 Co robiłeś na poczcie w Malborku-Kałdowie ~12 ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 złożyłeś autko Pewnie, w sobotę miałem gotowe - wszystko śmiga jak należy ... i powiem że gra wyraźnie lepiej niż na concercie... Kolesiowi w B5 z 2000 roku Avancik przycina się klamka zewnętrzna od kierowcy, tam jest tradycyjne cięgno czy jakiś siłowniczek el. jak w klapie bagażnika ? Jest tradycyjne cięgno jak w każdym aucie ... chyba że jakieś RR czy inne bajernckie fory mają inaczej, do klamki podpięte sa kableki tylko - czujniki położenie oraz mogą byc od podgrzewania bębenka. Powiedz coś więcej ... jak się przycina - przycina otwieranie/zamykanie z centrala czy chodzi o mechaniczną sprawę że cypek idzie w górę i szarpie za klamkę a dźwi z trudem się otwierają. W pierwszym przypadku - VAG i sprawdznie błędów może wywala od czasu zamykanie (drzi kierowcy) co może świadczyć o problemach z pneumatyką. gdzie ja i B8 Co robiłeś na poczcie w Malborku-Kałdowie ~12 ?? :gwizdanie: Grzesiek służbowo.... na statek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 gdzie ja i B8 Co robiłeś na poczcie w Malborku-Kałdowie ~12 ?? :gwizdanie: a bujałem się po jakiś Miłoradzach i takich tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 chłopaki ma ktoś może do odsprzedania jakiś używany w miarę dobry wahacz? potrzebuję lewy przedni górny. muszę swój uspokoić bo chyba niedługo mi wypadnie a nie bedę kupował nowego po to żeby zaraz samochód sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 kup jakis tani MS czy coś w tym stylu, wyjdzie cię z 40-50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Siema Elblążaki nie zasypało was ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 w Elblągu jakoś spokojnie z tym śniegiem,prawie go nie ma;) tylko mrozik konkretny a jak Olsztyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 no tak z 10 -15 cm jest sniegu i pozawiewane :)temp -8 takze bokiem mozna latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 ano można można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 chłopaki ma ktoś może do odsprzedania jakiś używany w miarę dobry wahacz? potrzebuję lewy przedni górny. muszę swój uspokoić bo chyba niedługo mi wypadnie a nie bedę kupował nowego po to żeby zaraz samochód sprzedać. Poszukam coś powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Powiedz coś więcej ... Normalnie nie da rady z klamki otworzyć od zewnątrz ale od środka jest OK, a central działa. Co do piątku to ja będę mógł ale dopiero bliżej 19ej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi