GRazny Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 hej - a co z tym herbem Pasłęka? da ktoś radę? a o so kaman? kolega z Pasłęka słusznie zauważył że jeździ na spoty a jest poszkodowany w stosunku do Malborka :> więc mysleliśmy o 3cim herbie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Adaś... Dominik Górski też nie powinien Ci czegoś popsuć... znajomy robił u niego w zeszłym roku i było OK a renomę chłopak ma... Górski może i ma renomę i zna się na fachu...... ale potrafi nieźle na kasę naciągnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Auto mam od 3 lat i poza dezynfekcją nic nie działałem przy klimie. Nie wiem właśnie czy jest sens uderzać gdzieś. Może brak trochę czynnika po iluś latach (ponoć z czasem ubywa go po trochu)? Chłodzić chłodzi i nie ma sensu wydawać kasy na to Zobacze na wiosnę jak się ciepło zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Auto mam od 3 lat i poza dezynfekcją nic nie działałem przy klimie. Nie wiem właśnie czy jest sens uderzać gdzieś. Może brak trochę czynnika po iluś latach (ponoć z czasem ubywa go po trochu)? Chłodzić chłodzi i nie ma sensu wydawać kasy na to Zobacze na wiosnę jak się ciepło zrobi. Adaś... czynnika na bank ubyło... z tego co czytałem to jeśli niewiele to nawet nie odczujesz... ja też na wiosnę jadę uzupełnić bo w historii nie widziałem żeby Niemiec to robił Właśnie założyłem 2 x H6W... specjalnie kupiłem Philips BlueVision o temperaturze Xenonowej... a tu kupa - żółte jak słońce... tyle tylko że zdecydowanie lepiej wykonane od zwykłych...więc może poświecą z pół roku. Panowie a gdzie jechać z gwoździem w oponie bo dawno do czynienia nie miałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Koło eurocash za nomi jest dobra wulkanizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Koło eurocash za nomi jest dobra wulkanizacja właśnie to samo mi w pracy powiedzieli... dobrą renomę mają widać ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ja pier.... wcale się nie dziwię że wszyscy ich polecają... umył koło, zdjął oponę, wyczyścił miejsce z dziurą, przykleił łatkę (jakąś firmową bo kupe oznaczeń miało), zdjął odważniki, wyważarka, założył swoje (na alufelgę więc droższe), wyważył, zmienił wentyl na nowy bo coś puszczał, zdjął letnią (zapas)- wsadził do bagażnika, podpompował wszystkie koła do 2.4, założył koło... miałem 70zł w kieszeni więc zastanawiałem się czy starczy... skasował 20zł (10zł dałem na piwo bo mi głupio było) ogólnie polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Oni mają wulkanizacje grubo ponad 10 lat kiedyś mieli kolo Pawiej bodajże na zakopiańskiej [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 10:29_________________________________________________Adam ile potrzeba przewodów podciśnieniowych do naszych ajm-ów bo co chwila mi spadają, chyba już sparciały trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 ja ostatnio miałem taki sam problem GRazny, to oddałem tu obok mnie, do Dany na Piłsudskiego i identycznie jak Tobie zrobił i też 20zł więc jak coś to też Polecam a co do tego herbu to coś się wykmini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Koło eurocash za nomi jest dobra wulkanizacja właśnie to samo mi w pracy powiedzieli... dobrą renomę mają widać ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ja pier.... wcale się nie dziwię że wszyscy ich polecają... umył koło, zdjął oponę, wyczyścił miejsce z dziurą, przykleił łatkę (jakąś firmową bo kupe oznaczeń miało), zdjął odważniki, wyważarka, założył swoje (na alufelgę więc droższe), wyważył, zmienił wentyl na nowy bo coś puszczał, zdjął letnią (zapas)- wsadził do bagażnika, podpompował wszystkie koła do 2.4, założył koło... miałem 70zł w kieszeni więc zastanawiałem się czy starczy... skasował 20zł (10zł dałem na piwo bo mi głupio było) ogólnie polecam... widzisz jak koledzy podpowiedzą to niema chu.. we wsi :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Adam ile potrzeba przewodów podciśnieniowych do naszych ajm-ów bo co chwila mi spadają, chyba już sparciały trochę spadają? Ciekawa sprawa ... potrzebne są dwie średnice w domu sprawdzę w ETKA Grzesiu - skanowanie sieciowe ponad 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dziękuje Same dzisiaj spadły a już miałem dzwonić do ciebie ze coś się znowu zesrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 tajna wiadomość: Adaś - wiesz że ja na to też czekam :> a co do tego herbu to coś się wykmini no to fajnie bo Pasłęk przyjeżdża a Malborka jak nie widać tak nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Siemasz różowiutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Siemasz różowiutki no witam... nudzisz się widzę cały czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 już niedługo no mam nadzieję... B8 to ładne autka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 już niedługo no mam nadzieję... B8 to ładne autka :> ja już na b9 zbieram :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 już niedługo no mam nadzieję... B8 to ładne autka :> ja już na b9 zbieram :polew: Przy tej cenie za Euro to się trochę wydłuży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 młody jestem mam czas :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Oprócz PATRYKA- ktoś jeszcze jechał by na RYBKI ? :) :) Wyjazd w połowie marca- dokładnie data jeszcze nie ustalona. Wypływamy z Gdańska. Cena na chwile obecna to 140 zł +20 za sprzęt do łowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi