Buszek Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 ja mysle nad suzuki sv 650 albo kawasaki ninja ale oba wersja bandit z jednym swiatlem ---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:17 ---------- tak w ogole to polecam dobre jest
Patrykbor Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 kup se eske zrób ją na 600+ i będziesz szybszy od motoru ---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 17:49 ---------- http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228479-s-Zaciski-pod-tarcze-312mm-Jarzma-klocki-ok-od-B6 panowie od b6 ---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:10 ---------- http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228837-Kompletny-zestaw-320mm-prz%F3d-B6-B7 albo to
Patrykbor Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Jako że pogoda dzisiaj taka jak widzicie to se pozwoliłem na obiad rozpalić grilla . Sezon czasz zacząć
Buszek Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Patryk Esa to cena ok 30tys w super stanie a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05 i nic nie musisz robić
dziadek Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05 nie no anglika? bez sensu ---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:34 ---------- Dziś ściągałem drzwi w viki bo strzelał ogranicznik i trzeba było pospawać blachę do której jest ogranicznik przykręcony w drzwiach bo ją wyrwało - standard w vectrach jak się zaniedba początki strzelania - a w mojej ewidentnie ktoś zaniedbał... ...no i na odkręconych drzwiach musiałem odpalić autko i przestawić, niestety błąd poduchy wywaliło teram mnie razi jak jadę - ma może kto dojście do kabelka do opli?
Patrykbor Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 napewno kiery mu nie przeniosą ---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:42 ---------- a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05 nie no anglika? bez sensu ---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:34 ---------- Dziś ściągałem drzwi w viki bo strzelał ogranicznik i trzeba było pospawać blachę do której jest ogranicznik przykręcony w drzwiach bo ją wyrwało - standard w vectrach jak się zaniedba początki strzelania - a w mojej ewidentnie ktoś zaniedbał... ...no i na odkręconych drzwiach musiałem odpalić autko i przestawić, niestety błąd poduchy wywaliło teram mnie razi jak jadę - ma może kto dojście do kabelka do opli? zajedź na zieloną ,albo na Królewiecką do Michała
dziadek Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Adadura poproszę , jego znajomek z pracy ma kabelek do opli ale myślałem że może kto bezpośrednio ma dojście
Patrykbor Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Adadura poproszę , jego znajomek z pracy ma kabelek do opli ale myślałem że może kto bezpośrednio ma dojście jak nie odebrałeś auta to gadać nie będzie chciał
dziadek Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Adadura poproszę , jego znajomek z pracy ma kabelek do opli ale myślałem że może kto bezpośrednio ma dojście jak nie odebrałeś auta to gadać nie będzie chciał
adadur Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Coś mi się zdaje że to znany temat w Omegach Vectrach ... w ASO maja na to zestawy naprawcze... a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05 nie no anglika? bez sensu ---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:34 ---------- Dziś ściągałem drzwi w viki bo strzelał ogranicznik i trzeba było pospawać blachę do której jest ogranicznik przykręcony w drzwiach bo ją wyrwało - standard w vectrach jak się zaniedba początki strzelania - a w mojej ewidentnie ktoś zaniedbał... ...no i na odkręconych drzwiach musiałem odpalić autko i przestawić, niestety błąd poduchy wywaliło teram mnie razi jak jadę - ma może kto dojście do kabelka do opli?
dziadek Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Coś mi się zdaje że to znany temat w Omegach Vectrach ... w ASO maja na to zestawy naprawcze... a tu motocykle do 2tys funtów masz kawasaki ninje albo te suzuki sv z rocznika 2003-05 nie no anglika? bez sensu ---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:34 ---------- Dziś ściągałem drzwi w viki bo strzelał ogranicznik i trzeba było pospawać blachę do której jest ogranicznik przykręcony w drzwiach bo ją wyrwało - standard w vectrach jak się zaniedba początki strzelania - a w mojej ewidentnie ktoś zaniedbał... ...no i na odkręconych drzwiach musiałem odpalić autko i przestawić, niestety błąd poduchy wywaliło teram mnie razi jak jadę - ma może kto dojście do kabelka do opli? tak jak mówisz to znany temat, u mnie już pospawane i jest gitara - drzwi chodzą leciutko i nic nie strzela a właśnie Adaś możesz pytnąć kolegę czy nie skasowałby mi błędu poduchy? ---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 08:50 ---------- Mam już interfejs więc Adam sprawa nieaktualna...
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Tak chciałem zauważyć czemu jeszcze nie mamy podwieszonego pierwszego posta ( organizacyjny ) ? ---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:57 ---------- I zdjęcie nie działa
dziadek Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 ---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:14 ---------- Pany są wreszcie wieści ...szczegóły w wątku
wiktorsam Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witam panowie Pompka centralnego mi padła w niedzielę wirnik z grafitu rozsypał się w drobny mak ale dzięki temu jest okazja żeby wstawić już pompkę z pilotem . A dziadek napisz jak się a5 sprawuje
dziadek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 A dziadek napisz jak się a5 sprawuje narazie się nie sprawuje
Patrykbor Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witam panowiePompka centralnego mi padła w niedzielę wirnik z grafitu rozsypał się w drobny mak ale dzięki temu jest okazja żeby wstawić już pompkę z pilotem . A dziadek napisz jak się a5 sprawuje mam taką na trzy kostki
Rekomendowane odpowiedzi