wiktorsam Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ok spoko do czwartku jakoś się przekulam na tym co mam
dziadek Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Ktoś się może orientuje czy da radę w E-gu sprawdzić gdzieś ilość gazu w klimie taniej niż 50zł? Teściowi przestało działać i knuje oby jak najtaniej ...
kbibi Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 czwartek :eusathink:jak uda się przesunąć wizytę to się zjawię na:drinks:
bielik Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 kurcze krzysiu odrzył!!!! patryk jeszcze raz dzięki za grilla.:thumbup1::thumbup1: tak nagadaliście dorocie żeby mnie na "śpiocha" wzięła by dziecko jej zrobić że codziennie mnie drinkami częstuje :grin: bartek żarówki odebrane??
Patrykbor Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 kurcze krzysiu odrzył!!!!patryk jeszcze raz dzięki za grilla.:thumbup1::thumbup1: tak nagadaliście dorocie żeby mnie na "śpiocha" wzięła by dziecko jej zrobić że codziennie mnie drinkami częstuje :grin: :polew::polew::polew::polew::polew:
bielik Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 kurcze krzysiu odrzył!!!!patryk jeszcze raz dzięki za grilla.:thumbup1::thumbup1: tak nagadaliście dorocie żeby mnie na "śpiocha" wzięła by dziecko jej zrobić że codziennie mnie drinkami częstuje :grin: :polew::polew::polew::polew::polew: ja tu nic śmiesznego nie widze :kwasny:
dziadek Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 no ale drinki na plus jak to odebrane jak nieodebrane - toć nie było ciebie a szefowa mi powiedziała że mi nie pomoże zresztą muszę obczaić najpierw jak je wymienić
bielik Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Łukasz ogarnie wszystko pod sklepem ja się jego audi nie tykam :naughty: za czysta jest a ja lubię sobie ręce pobrudzić :grin:
adadur Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 :eusathink:To w nowym aucie trzeba już żarówki zmieniać Bartek ciekawe czy wiesz że serwis klimy to chyba puki co to tylko w ASO zrobisz.
dziadek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 :eusathink:To w nowym aucie trzeba już żarówki zmieniać Bartek ciekawe czy wiesz że serwis klimy to chyba puki co to tylko w ASO zrobisz. ... Teściowi przestało działać i knuje oby jak najtaniej ... a żarówki chcę w przeciwmgielnych wymienić bo świecą na żółto i jak zamykam auto to z ledami się średnio komponują jak C&L home je włącza Adaś a ty żyjesz?
adadur Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 A na co wymieniasz? Przeciwmgielne są do jazdy we mgle a wówczas żółte światło ma przewagę - ledowe i ksenonowe światło niewiem jakiej by nie było mocy nie będzie miało przebicia
dziadek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 A na co wymieniasz?Przeciwmgielne są do jazdy we mgle a wówczas żółte światło ma przewagę - ledowe i ksenonowe światło niewiem jakiej by nie było mocy nie będzie miało przebicia Nie wiem Łukasz coś mi znalazł a funkcja przeciwgielnych nie jest mi do niczego potrzebna bo i tak nigdy nie używam tych świateł nawet we mgle
dziadek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 może by tak na 17.30 się jutro spotkać? bo kurde wymyślili mi jutro spotkanie z szefem wszystkich szefów - przyjechał ze Szwajcarii kolacja ma być na 18.30
dziadek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 dla mnie jak dla zenka no to bądź to ci zostawie te śruby dla Wiktora to sobie zobaczy czy mu pasują i żarówki do zwrotu dla Łukasza jak nie dotrą na tą godzinę
Rekomendowane odpowiedzi