Buszek Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a GRazny dzisiaj pucowanko auta w hydropresie no no pucuj pucuj niech sie lsni ja nie wiem gdzie wy pracujecie ze was tylko na miescie widac <pan szpieg> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a ty co umarłeś że cie nie było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 no ja w tym roku zacząłem sie uczyć nie no wiecie matura i zawodowy to trzeba sie przyłożyć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 dobra dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a GRazny dzisiaj pucowanko auta w hydropresie no no pucuj pucuj niech sie lsni ja nie wiem gdzie wy pracujecie ze was tylko na miescie widac <pan szpieg> ucz się ucz... to sobie będziesz w dzień na hydropress'a jeździł :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 no ja w tym roku zacząłem sie uczyć nie no wiecie matura i zawodowy to trzeba sie przyłożyć :> Maturę zdaj na tyle ile ci potrzeba aby dostać sie na studia - tu dopiero zaczyna się nauka, no chyba że idziesz na AWF tu poza fikołkami za dnia organizuje sie maratony pjackie wieczorem w akademiku. I nie zakuwaj tyle, weź kolesi na piwko do baru się zrelaksować i odstresować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Co tu tak cicho :dziura: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Maturę zdaj na tyle ile ci potrzeba aby dostać sie na studia - tu dopiero zaczyna się nauka, no chyba że idziesz na AWF tu poza fikołkami za dnia organizuje sie maratony pjackie wink wieczorem w akademiku.I nie zakuwaj tyle, weź kolesi na piwko do baru się zrelaksować i odstresować. kox na awf są jeszcze przedmioty wiodące jak geografia, biologia czy chemia. ucz sie ucz. nauka nie idzie w las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 :shocked: a kto to ? :polew: [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 19:08_________________________________________________tyle czasu cie nie było że nie pamiętam jak wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ostatnio nic nie pisze. wszyscy różowi ze aż strach... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 to częściej zaglądaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 zaglądam codziennie zaglądam. ale jak ktoś ma w opisie "słuchaj dużo, mało mów" czekam na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 już niedługo będzie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 z naciskiem na "chyba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Właśnie z naciskiem . Tylko nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no w taką pogodę... trzeba trafić na słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 wszystko zależy od ADASIA czy będzie miał laptopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Wy tu na mnie nie zwalajcie ... Wybiera się ktoś do południa 12 marca do Gdańska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 jeszcze nie wiem a co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 zastanowię się jeszcze jest troszkę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi