Buszek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 a GRazny dzisiaj pucowanko auta w hydropresie no no pucuj pucuj niech sie lsni ja nie wiem gdzie wy pracujecie ze was tylko na miescie widac <pan szpieg>
Patrykbor Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 a ty co umarłeś że cie nie było widać
Buszek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 no ja w tym roku zacząłem sie uczyć nie no wiecie matura i zawodowy to trzeba sie przyłożyć :>
GRazny Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 a GRazny dzisiaj pucowanko auta w hydropresie no no pucuj pucuj niech sie lsni ja nie wiem gdzie wy pracujecie ze was tylko na miescie widac <pan szpieg> ucz się ucz... to sobie będziesz w dzień na hydropress'a jeździł :polew:
adadur Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 no ja w tym roku zacząłem sie uczyć nie no wiecie matura i zawodowy to trzeba sie przyłożyć :> Maturę zdaj na tyle ile ci potrzeba aby dostać sie na studia - tu dopiero zaczyna się nauka, no chyba że idziesz na AWF tu poza fikołkami za dnia organizuje sie maratony pjackie wieczorem w akademiku. I nie zakuwaj tyle, weź kolesi na piwko do baru się zrelaksować i odstresować.
lifter Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Maturę zdaj na tyle ile ci potrzeba aby dostać sie na studia - tu dopiero zaczyna się nauka, no chyba że idziesz na AWF tu poza fikołkami za dnia organizuje sie maratony pjackie wink wieczorem w akademiku.I nie zakuwaj tyle, weź kolesi na piwko do baru się zrelaksować i odstresować. kox na awf są jeszcze przedmioty wiodące jak geografia, biologia czy chemia. ucz sie ucz. nauka nie idzie w las
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 :shocked: a kto to ? :polew: [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 19:08_________________________________________________tyle czasu cie nie było że nie pamiętam jak wyglądasz
lifter Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ostatnio nic nie pisze. wszyscy różowi ze aż strach... :polew: :polew:
lifter Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 zaglądam codziennie zaglądam. ale jak ktoś ma w opisie "słuchaj dużo, mało mów" czekam na spot
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Właśnie z naciskiem . Tylko nie wiem czemu
GRazny Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no w taką pogodę... trzeba trafić na słoneczko
kbibi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 wszystko zależy od ADASIA czy będzie miał laptopa
adadur Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Wy tu na mnie nie zwalajcie ... Wybiera się ktoś do południa 12 marca do Gdańska?
kbibi Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 zastanowię się jeszcze jest troszkę czasu
Rekomendowane odpowiedzi